radkin Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Ahoj,neporadíte někdo s problémem?? Na oktavce tdi r.v.98 při jízdě na jedničku v tahu se mi chvěje řadička ale nevydává to žádný pazvuky a když řádičku lehce (ale opravdu jen lehce - stačí se jen dotýkat) přidržím tak v pohodě ale na ostatní rychlostní stupně to je v klidu. Pokud se rozjíždím stylem že mám ruku ná řadičce tak žádný vibrace necítím. Zkrátka kdyby to nebylo vidět jak tam poskakuje tak o tom ani nevím vše je v klidu. Nevíte cím to může být?? Díky Editováno: 19. Květen 2007, autor: radkin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Zdravim všechny, mám přesně ten samý problém tdi 81kw, ale jen na 4.rychl stupeň, když se blíží otáčky ke 2000, začne řadička vybrovat a je to i slyšet. Pak zas přestane. Nevíte co s tím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Mám to samé, čtyřka ale okolo 2.250 ot./min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 No me to delalo to same na dvojku, ale uz ne ...Jinak uz se to tu hodne rozebiralo staci hledat... Ale abych nebyl svine, tak budto silentblok pod prevodovkou nebo nacata prevodovka...Me se hryzla, tak sem ji vymenil a byl klid...Takze u me to byla prevodovka...Ale u kamose zase silentblok, ale je fakt ze jemu to delalo na vsechny kvalty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ja vysledoval, že se mi třepe na 4 když valim s kopce bez plynu... 1.8T 99. RAda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.