Jilek Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj, prosím o vaše zkušenosti s rozdílem teplot vzduchu z horních a dolních výdechů Climatronic. V mém případě se jedná o OII koupenou v VII/2005. Téměř ve všech režimech je dole vzduch výrazně teplejší než nahoře, popř. v létě, když hodně chladím, mi to dole nefouká vůbec. Při delší jízdě mi to vadí. Ve dvou servisech mi řekli, že z jejich hlediska je to OK a nějak to přeprogramovat neumějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Podle mne to bude ok, ja pozoruji to same a myslim si ze je to z duvodu toho ze od nohou je vzdy vetsi zima nez na hlavu a nejak se ten vzduch namichat musi, tak klapky asi pousteji teplejsi vzduch dolu a studenejsi do hornich vydechu. Mne to tedy ani nevadi. Alespon mi nemrznou nohy kdyz jede klima a ja jedu v kratasech a pantoflich........ Editováno: 21. Květen 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Já mám pocit, že když je horko a klima chladí tak to na nohy nefouká vůbec. Fouká to jenom na tělo, protože kdyby to foukalo na nohy bylo by to nepříjemné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Aj ja si myslím, že je to tak naprogramované, studený vzduch treba fúkať najviacej na tvár a hore nad hlavu, naopak teplý v zime asi pôde prevažne na nohy (na tvári by to nebolo veľmi príjemné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Mám pocit, že se to tady již někde rozebíralo a že je to i v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.