Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

prosím o vaše zkušenosti s rozdílem teplot vzduchu z horních a dolních výdechů Climatronic. V mém případě se jedná o OII koupenou v VII/2005. Téměř ve všech režimech je dole vzduch výrazně teplejší než nahoře, popř. v létě, když hodně chladím, mi to dole nefouká vůbec. Při delší jízdě mi to vadí. Ve dvou servisech mi řekli, že z jejich hlediska je to OK a nějak to přeprogramovat neumějí.

Podle mne to bude ok, ja pozoruji to same a myslim si ze je to z duvodu toho ze od nohou je vzdy vetsi zima nez na hlavu a nejak se ten vzduch namichat musi, tak klapky asi pousteji teplejsi vzduch dolu a studenejsi do hornich vydechu. Mne to tedy ani nevadi. Alespon mi nemrznou nohy kdyz jede klima a ja jedu v kratasech a pantoflich........ :feve:

Upraveno od Harley1006

Já mám pocit, že když je horko a klima chladí tak to na nohy nefouká vůbec. Fouká to jenom na tělo, protože kdyby to foukalo na nohy bylo by to nepříjemné.

Aj ja si myslím, že je to tak naprogramované, studený vzduch treba fúkať najviacej na tvár a hore nad hlavu, naopak teplý v zime asi pôde prevažne na nohy (na tvári by to nebolo veľmi príjemné).

Mám pocit, že se to tady již někde rozebíralo a že je to i v návodu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.