Přejít na obsah

rozkodovana RJ a nefunkcna klima

camilo

Doporučené příspěvky

hi mam problem s RJ motora - ak odpojim bateriu (napr vymena, prip. vybije sa a chcem ju dobit - dobijam ju mimo) tak vzdy nejakym sposobom pride k rozkodovaniu RJ motora a je nefuncna klimatizacia, vzdy ju treba dat spravne nakodovat, potom je ihned klima funkcna. Vismol som si ze po spravnom nakodovani RJ je aj chod motora lepsi, takze asi prichadza aj k vymazaniu adaptacnych hodnot. Stretol sa niekto s takymto problemom uz resp. ma niekto ideu ako to poriesit? Moze to byt pamatou,ze by s nou napr nieco bolo? mam 1.4 16V 74kW rv 2000, klima je pravdepodobne dorabana....dik.

Editováno: , autor: camilo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou mi kiksla baterie a když jsem to nastartoval přes kabeli tak jak ta baterie byla pryč už před tím tak jsem myslel, že to auto je v hajzlu, všechno blikalo, pípalo... Hruůza... Nová baterie a vyvolání starých údajů a bylo všechno O.K. Mam přesně to samí i rok výroby. čau

Odkaz ke komentáři

Jednou mi kiksla baterie a když jsem to nastartoval přes kabeli tak jak ta baterie byla pryč už před tím tak jsem myslel, že to auto je v hajzlu, všechno blikalo, pípalo... Hruůza... Nová baterie a vyvolání starých údajů a bylo všechno O.K. Mam přesně to samí i rok výroby. čau

hi, toto sa stalo este predoslemu majitelovi, bateriu som menil az ja, kamos mi nieco naznacil ci nie je problem s pamatou kedze po odpojeni napajania si RJ nevie zapamatat udaje... :help:

Odkaz ke komentáři

jako, že by se vybila" knoflíková baterka v RJ", nebou jsou v ní vyteklé kondenzátory, nebo já nevím co ještě ?

nieco hovoril ci nie je nieco s pamatou eprom, alebo aka tam je... som len obycajny pouzivatel auta, ja zase nemam take znalosti, takze netusim ci tam nejaka zalozna baterka je, takze reku sem napisem, najprv, ci sa to niekomu nahodou nestalo este...ci nema niekto podobnu skusenost, ale zatial vidim ze nie... :feve:

Odkaz ke komentáři

Camilo nezabúdaj aký máš alarm a že tam máš záložnú baterku a pamätáš čo sa stalo posledne....takže odpojíš baterku a záložná, aj keď nemá už možno 12V stále dáva šťavu do auta a môže zblbnúť RJ

toto mi manik co mi robil alarm uz opravil, robilo to aj predchadzajucemu majitelovi, lebo ked dom auto kupoval ten tvrdil ze klima je pokazena a az nahodne som bol na diagnostike a len tak zo srandy som potom zapal klimu a ona fachala... a ten alarm predchadzajuci majitel tam este nemal, takze je to sposobene niecim inym - pravdepodobne, ani srnka netusi cim, ale ako som pisal ked sa nahodou odpoji baterka a znova nakoduje RJ ako ma byt, tak jazdi auti lepsie...ako jasne ze baterku neodpajam kazdy tyzden a sem tam neni problem po dobity baterky zajst do servisu alebo znamemu ale nastve to cloveka...

bol som na tvojej stranke a kukal budiky tvoje, parada :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...