XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Čaute, chlapci má z Vás niekto skúsenosť s namontovaním vnútorného samostmievacieho spätného zrkadla aj s dažďovým senzorom? Čo je všetko nutné prerobiť a napojiť a tak. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Pokud se matne vzpominam, tak nekdo tvrdil, ze se musi dokonce vyndat celni sklo :/ taky jsem o tom uvazoval, ale zbytecne kvuli tomu nebudu rozebirat auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Na senzor bych se vysral.Raději cyklovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Mne toto vravel tiez Alesio, tak to asi tiez necham tak. To sklo sa meni vraj kvôli origo držiaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Mne toto vravel tiez Alesio, tak to asi tiez necham tak. To sklo sa meni vraj kvôli origo držiaku. To je otazka nazoru. Me (i jinym) senzor naprosto vyhovuje (a uz bych jinak nechtel), a elektrochromaticke zrcatko je naprosto vynikajici vec. Najdes zde nazory zcela proti senzoru, ale i nazory vyjadrujici spokojenost - bylo zde o tom napsano hodne, doporucuji Ti si to vyzkouset u nekoho, kdo to ma (samozrejme v desti, nebo se nech pokropit ) Mel jsem s tim na pocatku taky nejake problemy, ale menili me vzapeti asi 4x pristrojovku (praskalo sklo, take se o tom psalo), a po te vymene se destovy senzor chova naprosto perfektne (temer). Takze je to mozna kus od kusu jine chovani, tezko rici, proc jsou na to tak diametralne odlisne pohledy. Rekl bych stejny uhel pohledu, podobne jako funkce dodatecneho setreni steracu po ostriku predniho skla (me rovnez vyhovuje) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Já mám a taky jsem spokojený, půlka starostí a můžeš se soustředit na to na co máš a ne na přepínání stěračů apod. Celkově jsem si na vychytávky OII hodně rychle zvykl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Senzor mám a mne sa po čase sterače rozbehnú aj na najmenšej rýchlosti na môj vkus až príliš a potom len "drú sklo". Napr. u BMW to cykluje vzorovo. Sklo sa musí meniť preto, lebo štandardné sklo nemá priezor pre snímače kvapiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 To Luke: Som si všimol že na tvojich fotkach, že si menil vnútorné spätné zrkadlo. Menil si aj komplet sklo? Kolko ta to vyslo ak sa mozem spytat? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Neviete nahodou ako to vnutorne spatne zrkadlo rozoberiem???? Niekde som to videl rozobrate ale teraz to neviem voobec najst. Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.