Pavel S Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Sháním radu,včera mi přestala za jízdy fungovat manualní klima,a doma jsem zjistil že mi ne jenom se spálila tavná pojistka, ale ona se celá roztopila a ten plast kolem taky.Je to hnet ta první pojistka s těch tří, co jsou na baterce.Když se mi tam pak po očištění podařilo dat novou pojistku, tak ta klima zase začla fungovat.Máte s tím někdo nějakou skušenost? Já mám strach, aby mi nahodou neshořelo celé auto. Mohlo to byt třeba tim, že ta stará pojistka mohla být zaoxidovaná???V man. knížce jsem se dočetl, ze ta pojistka s man. klimou nemá nic spolecného,tak jsem s toho BLBEC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Neboj.je to doc ela častá závada.Ta pojistka má s klimou společné to,že napájí ventilátory a pokud nejdou,nespustí se klima.Už jsem tu měl 3 auta a vždy to samé.Pojistka OK,ale pouzdro zoxidované.2×jsem dával nové,1×vyčistil.Poté jsem dbal na rady mého zkušeného otce.Dobře namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 A čím jsi to namazal? To pouzdro mám vypálené,ele pojistka tam drží,mám to nechat tak, nebo to rači celé vyměnit a jak se to odborně jmenuje,myslim ten díl so jsou na něm ty pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Nějakou jakoukoli vazelínou co jsem měl po ruce.Jinak jak se to jmenuje správně u OI,ale u OII Ebox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 dík, jsem klidnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.