Srpen 1, 200817 r Ty to máš diesel nebo benzín? Diesel má těžší předek, tak by byl trochu níž jak benzín. A ten lem má asi 1.5cm. Ještě to přeměřím na rovným asfaltu až bude čas. Tet jsem to neměřil zrovna na ideální rovině. Jinak díky za změření.
Srpen 1, 200817 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Září 30, 201014 r Tak jsem tez poridil plech pod motor. Nejdrive hodim foto derave vany, kterou jsem si poridil na jedne polni ceste za necim a pote fota plechu. Dnes se bude montit. Musel jsem dokoupit nytovaci matice (bezp.srouby si sezenu) 7 x M10 - ty se jen vlozi do napravnice a nosniku a sroubem dotahnes na fest - zadne spesl kleste jak tu nekdo nekde furt siri a podobne navarovani matek ci co.
Září 30, 201014 r Neni potreba kleste, jak jsem to delal , tez jsem pouzil nitovaci matky , jelikoz jsem ale nemel kleste, pouzil jsem delsi sroub a matku potom jsem vse nasadil a pritahovanim sroubu v nitovaci matce se to pekne zacalo nitovat i bez klesti. Mel jsis tam ale udelat taky dvirka na vypouseni oleje, ono se to docela spatne sundava a vymena je pak zbytecne zdlouhava. Jinak je to supr a uz se nemusis bat, ze si prorazis vanu.
Září 30, 201014 r Vymena oleje - 2 x sroub a na napravnici si to jen vyhaknes a jeste sroubky - vruty plast.bocnich dilu. Nechtel jsem delat diru do plechu pro vypust oleje - uz by to nebylo kryte - maximalne tam udelat nejaka dvirka na xxxx sroubku s proti navar.matkama a to uz neresim. Jsem spokojen
Září 30, 201014 r No on ten kryt zase tak lehce dolu nejde, pockej az prijedes do servisu a mechos to sam nebude pomali schopen nasadit, jelikoz to vazi cca 11kg . Nic sloziteho nebylo potreba resit, vyrobeni dvirek mi zabralo min casu mez kryt napasovat na auto.
Září 30, 201014 r Tak jsem tez poridil plech pod motor. Nejdrive hodim foto derave vany, kterou jsem si poridil na jedne polni ceste za necim a pote fota plechu. Dnes se bude montit. Musel jsem dokoupit nytovaci matice (bezp.srouby si sezenu) 7 x M10 - ty se jen vlozi do napravnice a nosniku a sroubem dotahnes na fest - zadne spesl kleste jak tu nekdo nekde furt siri a podobne navarovani matek ci co. Ja som navaril na napravu 3x maticu M10 a bolo to , do prednych nosnikov som navliekol skrutky a dotiahol to. Babracka je z vyrezavanim bocnych plastov a upevnovanie plastov.
Říjen 1, 201014 r jo ten kryt pro sroub je dobrej - ale zatim nebudu narusovat kryt, je v zaruce a vymenu oleje mam bez problemu garantovanou, nejsem jedniny kdo ma tenhle kryt Upraveno Říjen 1, 201014 r od Host
Leden 8, 201114 r Bruno128 to má dobře vyřešený.Ono to sice sundáváš třeba 1-2-3 do roka kvůli oleji,ale není to jednoduchý,ještě tam jsou plasty a ono to všechno doladit na svý místo je trochu :prc: Plech jsem si po koupi autí 4*4 nechal otryskat a hodit do zinku a je pokoj.Čeká mě výměna oleje a při ní si tam udělám taky jen okýnko pro vypuštění oleje.
Leden 4, 201312 r Zdravím,mám pár otázek na přidělání tohoto krytu. S tim nýtovánim matic. Opravdu se dají jen v nápravě utahovat většim šroubem? Oni se v ní neprotáčejí? Jinak jsem v Etce našel schéma plechu se všemi šrouby atd. možná se to bude někomu hodit. Mně to pomohlo.Předem díky za odpověď na to nýtování Upraveno Březen 7, 201312 r od Tetrosy
Říjen 1, 201410 r Caute mam škodu octavia 1 1,9 tdi 2002 s výbavou pre zle cesty (zvýšený podvozok ) chcel by som vymeniť tlmiče aj pružiny ale s tým že zachovám výšku auta org. tlmiče tam mam -predok 1J0 413 031 AM -PRUžINY -1J0 411 105 AF , ZADOK - 1J0 513 025 DJ ,PRUZINY - 1J0 511 115 CF , chcel by som ich vymeniť ale org. je trošku drahý ake alternatívy by som tam mohol dať dakujem za odpoveď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.