Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lidi ahojte,

potřeboval bych poradit,jak se mění na zadní nápravě ložiska ,a jaké nářadí k tomu potřebuji.Mám Škodu Fabii Combi 1,2,47 KW,najeto cca 85 tisíc KM.Pokud jste to už někdo měnil a máte s tím zkušenost,poraďte mi prosím,díky Zdendyp

1. Zhodis kolo

2. Ak mas bubny - nejak sa musi zatlacit pruzinka(vo vnutri bubna-aby sa "stiahli k sebe), ak mas kotuce Odmontovat strmen.

3. Odmontovat buben, resp. kotuc.

4. Stiahnut zaslepku, ktora kryje maticu na osi.

5. Odmontit maticu. Doporucuje sa vzdy vymenit za novu - je samoistna.

6. Vybrat lozisko s nabojom (je to v kope)

7. Nahodit nove lozisko s nabojom POZOR, je tam rozdiel, ci mas so snimacom ABS alebo bez ABS.

8. Dotiahnut maticu POZOR, je treba k tomu momentovy kluc, Musis dotiahnut spravnym momentom.

9. Domontujes ostatne diely. A JE TO.

Dufam ze som na nic nezabudol. Ak ano tak sorry.

PS: Ked to uz budes mat rozobrate menil by som aj brzdy (dosky, pakne, pripadne stiahnut bubny) ak si este nemenil.

Ale je to len a len na TEBE.

-_-

• Autor
1. Zhodis kolo

2. Ak mas bubny - nejak sa musi zatlacit pruzinka(vo vnutri bubna-aby sa "stiahli k sebe), ak mas kotuce Odmontovat strmen.

3. Odmontovat buben, resp. kotuc.

4. Stiahnut zaslepku, ktora kryje maticu na osi.

5. Odmontit maticu. Doporucuje sa vzdy vymenit za novu - je samoistna.

6. Vybrat lozisko s nabojom (je to v kope)

7. Nahodit nove lozisko s nabojom POZOR, je tam rozdiel, ci mas so snimacom ABS alebo bez ABS.

8. Dotiahnut maticu POZOR, je treba k tomu momentovy kluc, Musis dotiahnut spravnym momentom.

9. Domontujes ostatne diely. A JE TO.

Dufam ze som na nic nezabudol. Ak ano tak sorry.

PS: Ked to uz budes mat rozobrate menil by som aj brzdy (dosky, pakne, pripadne stiahnut bubny) ak si este nemenil.

Ale je to len a len na TEBE.

-_-

Ahojky,díky za odpověď,jen mě ještě zajímá jaké klíče k tomu potřebuji,je na to nějaké speciální nářadí? nějaký nástrčák ?

Kamo tak to si fakt nepamatam, ake kluce, Mozno pomoze niekto iny.

Ahojky..

Taky už jsem si jedno měnil- na zadku mám kotouče..

Vím,že to bylo bez problémů a vystačil jsem si s běžným nářadím co mám doma,žádná past..

Ahojky..

Taky už jsem si jedno měnil- na zadku mám kotouče..

Vím,že to bylo bez problémů a vystačil jsem si s běžným nářadím co mám doma,žádná past..

Doufám že jsi použil ten momenták protože pokud se to utáhne málo tak se zničí a pokud moc tak se taky zničí

tam je klasické radiální, utáhnou tak aby drželo.

tam je klasické radiální, utáhnou tak aby drželo.

Tak to je příjemná změna ve feldě to bylo muselo být přesně na předepsaný moment.Holt pokrok no......

jj ve Feldě jsou dvě kuželíkový proti sobě, obyvkle je z továrny utaženo tak, že matici povílíš rukou.

jj ve Feldě jsou dvě kuželíkový proti sobě, obyvkle je z továrny utaženo tak, že matici povílíš rukou.

Souhlas.To fabce je teda o dost lepší protože na feldě se to muselo občas zkontrolovat a když bylo starší tak ještě častěji protože když se pak utáhlo tak většinou odešlo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.