Návštěvník Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 (editace) No a ja ted tak prihodim do ohne - ja met zptaky tech 150 000 tak si pridam a koupim uplne jiny auto - nic proti skodovce, ale doma jsou uplne nova vonava auta z kazde rodiny a ja v neklidu sedim a cekam az se zase neco vysere na te me stare chudince Mel jsem puvodne Favorita a tak pri koupi octavii jsem si oddychl - konecne budu moci zahodit naradi Nejak jsem posledni dobou ale ted zavzpominal zase na Favorita Tam jsem u nej nikdy nenachazel zavady jako houpani otacek, padajci rucicky v palubovce, prevodovka ktera odejde, padani oken pri jejich normalni manipulaci, bouchnuti zadniho okna-HRUZA, pokazde zvlnene kotouce, zrani oleje v motoru, blikani nejakeho immobilizeru, nezamykajici se dvere - spunt ne a ne zalest, zatuhle sterace - ktere v desti opravdu potesi :-) a mnoho a mnoho dalsiho-- skoda ze z fava uz jsou hrebiky Editováno: 22. Červenec 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 mas predface, vid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 mam pred face jojo Nevim zda mam jasat a plesat ze muze bejt hure, ale jedno uz vim jasne. V kufru si uz vozim poradne velkou bednu s naradim Mam tam uplne snad vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.