Červenec 22, 201015 r No a ja ted tak prihodim do ohne - ja met zptaky tech 150 000 tak si pridam a koupim uplne jiny auto - nic proti skodovce, ale doma jsou uplne nova vonava auta z kazde rodiny a ja v neklidu sedim a cekam az se zase neco vysere na te me stare chudince Mel jsem puvodne Favorita a tak pri koupi octavii jsem si oddychl - konecne budu moci zahodit naradi Nejak jsem posledni dobou ale ted zavzpominal zase na Favorita Tam jsem u nej nikdy nenachazel zavady jako houpani otacek, padajci rucicky v palubovce, prevodovka ktera odejde, padani oken pri jejich normalni manipulaci, bouchnuti zadniho okna-HRUZA, pokazde zvlnene kotouce, zrani oleje v motoru, blikani nejakeho immobilizeru, nezamykajici se dvere - spunt ne a ne zalest, zatuhle sterace - ktere v desti opravdu potesi :-) a mnoho a mnoho dalsiho-- skoda ze z fava uz jsou hrebiky Upraveno Červenec 22, 201015 r od Host
Červenec 22, 201015 r mam pred face jojo Nevim zda mam jasat a plesat ze muze bejt hure, ale jedno uz vim jasne. V kufru si uz vozim poradne velkou bednu s naradim Mam tam uplne snad vsechno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.