SpeedyTuning Vloženo 25. Květen 2007 Vloženo 25. Květen 2007 Stalo se to asi takto. ...nejdříve šla blbě vyřadit dvojka, a celkově řazení šlo o nepatrné procento více z tuha a asi po 5 min se zasekl zařazený kvalt na 4ce, neví někdo co s tím? převodovka byla již měněna z modelu 2001, jelikoz nejake lozisko prorazilo cely kryt ( na te stare prevodovce) Citovat
stihacka Vloženo 25. Květen 2007 Vloženo 25. Květen 2007 praskl přítlačák ? To by vyřadil a jestli se nepletu tak nedávno měnil spojku. Zkus odpojit táhla na převodovce a zařadit přímo na ní, pokud to půjde bude problém někde mezi šaltrpákou a převodovkou, pokud to nepůjde tak je to vybouraná převodovka, ale co to může být přesně ti neřeknu... Citovat
SpeedyTuning Vloženo 26. Květen 2007 Autor Vloženo 26. Květen 2007 ¨pritlacak pravdepodobne ne, je tam tyden novy. a spojka normalne funguje. Jen nejde radit.Bojim se, ze bude prevodovka v pr.... Citovat
rolbař Vloženo 26. Květen 2007 Vloženo 26. Květen 2007 jenom takovej blbej dotaz, je tam dost oleje? Citovat
Berry Vloženo 29. Květen 2007 Vloženo 29. Květen 2007 praskl přítlačák ? To by vyřadil a jestli se nepletu tak nedávno měnil spojku. Zkus odpojit táhla na převodovce a zařadit přímo na ní, pokud to půjde bude problém někde mezi šaltrpákou a převodovkou, pokud to nepůjde tak je to vybouraná převodovka, ale co to může být přesně ti neřeknu... Pravda, klidně ta převodovka, já bych se k tomu přikláněl - tipoval bych ten unášecí segment na hřídeli. A proč? Přesně tohle jsem měl na předchozím autě. Hned, jak jsme rozpůlili převodovku, bylo to jasné. Oprava za chvilku hotová - měl jsem štěští, v koutě ležela jiná, taky už načatá převodovka. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.