bicouncz Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdar borci.Dosly baterky v dalkaci.Vymenil jsem je a uz to nejde vubec.Nevite,jestli se nemaji klice nejak synchronizovat nebo neco podobneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 někde jsem četl, že zavřeš a otevřeš dveře klíčem a vždy tam ten klíč držíš otočenej tak 10sec a pak do zapalování, a ono se to načte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 zapoměl jsem, ještě než tohle uděláš, zmáčkni jakýkoli tlačítko na DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 zapoměl jsem, ještě než tohle uděláš, zmáčkni jakýkoli tlačítko na DO diky...vyzkousim..prave v manualu k autu pisou taky neco podobnyho,ale chtel jsem se ujistit...vic rad je lepsi,nez jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Me fungovalo pouze: 1.klic v zapalovani(otoceny). 2.klic ve dverich, zamykat a pritom drzet tlacitko-zamykat a pak zase odemykat a drzet tlacitko-odemykat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) A nebo přispúsobit přes VAG ,asi nejlepší .. Editováno: 29. Květen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 octa MR 04 vystrelovak 434 1J0 959753DA novy,pres vag jsem aktivoval immo,dalkove jsem skousel nastavit,ruznimi postupi ktery jsou zde napsany,ale nemaka to,jak se da nastavit pres vag dalkove ovladani?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.