Kutil_Tim Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravim. Jak zaviram nebo oteviram okna predni tak mi silene vrzou, asi ta tesnici guma. Zadni okna mi to nedelaji. jak nasednu do auta na parkovisti a otevru obe okynka najednou a nekdo jde okolo je to na ostudu, poradte jak to odstranit A jeste mi nedrzi dvere etevrene a skripou pri otvirani , spatne omezovace, jde to nejak repasovat? vim ze to tu je, ale pisu to jen takovy dodatek kdyby se nekomu chtelo psat vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Stáhni okna, vyčisti vlhkým hadříkem těsnící gumy od nečistot, stříkni silikonem a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekHK Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Stáhni okna, vyčisti vlhkým hadříkem těsnící gumy od nečistot, stříkni silikonem a máš to. Mě zase vrže levý zadní okno. Už jsem to zkoušel stříknout na gumu silikon, ale vrže pořád a silikon nechává na okně mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 A jeste mi nedrzi dvere etevrene a skripou pri otvirani , spatne omezovace, jde to nejak repasovat? vim ze to tu je, ale pisu to jen takovy dodatek kdyby se nekomu chtelo psat vice Omezovače určitě repasovat nepůjdou, novej (jeden) stojí kolem 280. Dneska sme měnili přední, to bylo celkem v pohodě (kdyby člověk nebyl línej sundat spodní plast palubky, bylo by to v pohodě ještě víc ). Zadní mám doma, ale zatím se mi do nich nějak moc nechce. Náhodou nemá někdo nápad jak se k nim dostat aniž bysme museli vyndávat sklo a sundávat plech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 A jeste mi nedrzi dvere etevrene a skripou pri otvirani , spatne omezovace, jde to nejak repasovat? vim ze to tu je, ale pisu to jen takovy dodatek kdyby se nekomu chtelo psat vice Omezovače určitě repasovat nepůjdou, novej (jeden) stojí kolem 280. Dneska sme měnili přední, to bylo celkem v pohodě (kdyby člověk nebyl línej sundat spodní plast palubky, bylo by to v pohodě ještě víc ). Zadní mám doma, ale zatím se mi do nich nějak moc nechce. Náhodou nemá někdo nápad jak se k nim dostat aniž bysme museli vyndávat sklo a sundávat plech? Myslim, že výměna omezovačů tu někde byla docela dobře popsaná Ale nevim, proč kvůli vrzání je měnit. Většinou stačí je pořádně očistit a namazat kvalitním mazivem. Někde už se to tu taky řešilo. Někomu pomohla obyč vazelína, někomu silikon jako třeba mě. Ikdyž řikají že se to mazat nemá, že se to má vyměnit, tak nikdo neřekne proč. Jestli se omezovač zničí tím, že se namaže, tak se holt vymění,ale proč to nezkusit. Já to namazal před 2ma roky a je klid a předtim to pěkně skřípalo, obzvlášť v létě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 takze ve skodvce mi rekli ze to nepisti ty tesnici gumy ale voditka skla uvnitr dveri, musi se rozebrat dvere a promazat to, rikal mi to jeden znamy a druhy technik rikal taky ze uz to delal takze tak, ze to vrzani jen vypada ze to vychazi od tech gum;) a ja si rikal proc to nepomohlo jak jsme je utrel a namazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 mne dosť nechutne vrzgalo prave okno a myslel som že to bude kolajnicou po ktorej chodí ten plastový bežec ale bolo to inak, vrzgalo koliesko. keď nevŕzgalo, netočilo sa a lanko v nom drelo, keď sa roztočilo, začlo vržďať takže ten tuk čo tam pôvodne bol už tam neni. strekol som tam jemného oleja a zatial ticho. Inak to robilo len keď bolo teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Já jsem si teď všim, nebo to spíš začalo, že to okono vrže né když ho závíram nebo otvíram, ale když se při jízdě pohybuje do stran (drncáním nebo silou větru) A to docela dost :/ Asi prostříknu ty boční těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Ja som si napriklad ešte všimol ako mam deflektory že pri otvorenom okne - stači len malo - mi dačo pukoce. Nevedel som zanič prisť na to čo to bolo až ma napadlo zavrieť okno a prestalo to takže aj napriek tomu že tie deflektory držia jak prikovane, praskocu a myslel som že to bolo okno. Já jsem si teď všim, nebo to spíš začalo, že to okono vrže né když ho závíram nebo otvíram, ale když se při jízdě pohybuje do stran (drncáním nebo silou větru) A to docela dost :/ Asi prostříknu ty boční těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hatepecko Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 ahoj mam problem u ridice mi zacalo vrzat predni okenko,sundal jsem tapec a zkusil namazat neni tam vubec zadni pristum kam by se to dalo nastrikat nevite kudy by se to dalo prostrikal jsem to vsude kam sem se dostal ale furt to vrze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Já mám pod tapecem plech s elektrikou a když ho povolím,tak mi to ještě drží na 4 černých šroubech,ale jsou bez jakéhokoliv hlavičky,které drží kolejničky k plechu a tak nevím jak to povolit,abych mohl namazat vrzající okýnka.Co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Trooošku pohladaj, je to tu ukázané. Tie štyri šróbiky sú hlavne nity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Viděl jsem tady,že to dělá to kolečko. Tak to znamená,že ty nýty mám urazit a pak to znova přinýtovat? Editováno: 11. Květen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinkadlo Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Stáhni okna, vyčisti vlhkým hadříkem těsnící gumy od nečistot, stříkni silikonem a máš to. když tam nastříkáš silikon, nebude to špinit okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Standis: no nie stačí ak sa koliesko nebude točiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ahoj, chci se zeptat, mám druhou fábii I a opět stejná věc, při teplém počasí obě přední okna vržou, když je stahuji, máte to taky někdo? Při chladnějším počasí je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Máme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Dá se to nějak řešit? Mě to přijde opruz tohle hnusné vrzání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 treba to premazat inac hrozi zlomeniu toho umeleho vodiaceho profilu.. dat dole stahovacku a premastit tu kolajnicko po ktorej beha ten umely jazdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jako demontovat tapec a ten plech pod tím??? To nemám radost, ale dělají to obě okna:( Každopádně díky za radu, hledal jsem tady ve fóru a nenašel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Našel jsem návod na sundání té stahovačky, ale je to asi na komplet. Mě stačí sundat jen ten plech bez povolování kliky a zámku, ne? Nějak v tom nemám jasno. A druhá věc, jak na ty nýty. Normálně odvrtat a dát pak jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Klucku musis dat dole a niti ?? ano odvrtat a dat nove ale najlepsie by bolo to poriesit tak aby si uz tam dal sroubky.. a inac neboj sa nic na tom nieje ... je to lahke .. ja som ten plech uz daval asi 100x dole kvoli kluckam spadli mi aretacie do dveri myslim tie Ckove aretacie ktoru tlaci sroubka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 já kličky nemám, tapec vím, jak se sundává, ale do tý debilní plechový stěny jsem se nikdy nepouštěl, nebyl důvod. Tak jsem nevěděl, jestli se musí povolit vše. TAakže odvrtám nýty a jsem tam? Jen nevím, jaké šrouby tam dát:( Nikdy jsem to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Losky ked das dole vypln dveri tak uvidis na plechu take dve cierne gumene kytky tie das dole spustis okno tak aby si videl cez te diery kde boli tie krytky sroubky tie uvolnis jednu aj druhu a okno vytiahnes a prilepis paskou potom vyber si klucku uvolni zamok a mozes ist na plech odvtrtaj nity a potom plech vyberies a si vnutri chce to len klidek a zmaknes to drzim prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Losky ked das dole vypln dveri tak uvidis na plechu take dve cierne gumene kytky tie das dole spustis okno tak aby si videl cez te diery kde boli tie krytky sroubky tie uvolnis jednu aj druhu a okno vytiahnes a prilepis paskou potom vyber si klucku uvolni zamok a mozes ist na plech odvtrtaj nity a potom plech vyberies a si vnutri chce to len klidek a zmaknes to drzim prsty Nechápu, proč je to tak komplikovaný, jak se znám, tak to nechám asi být, s tímhle se mi fakt nějak patlat nechce, každopádně díky za objasnění. Jen jsem čekal, že zámky atd povolovat nebudu muset a okno už vůbec:( Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.