Octavius84 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Cau, kdo poradi jak vytlumit dvere, kde, co pouzit v nejake rozumne cenove relaci... Zkratka cim to mate, kde to mate, jestli cela plocha dveri nebo jen za repro....pripadne fotky...chystam se namontovat podlozky pod repro, tak bych to udelal najednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Ja sem to tlumil Tecsoundem 2mm s Alu folií, zkus to tu prohledat, já už dávno zakládal zrovna téma o vytlumení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Dynamatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Dynamatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Dynamatem... KONEČNÁ ÚPRAVA KUFRU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Dynamatem... KONEČNÁ ÚPRAVA KUFRU... Hej no to je pecka , na kolik to vyslo jestli se muzu zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Dynamatem... KONEČNÁ ÚPRAVA KUFRU... Hej no to je pecka , na kolik to vyslo jestli se muzu zeptat? neví někdo o nějaké solidni ceně za tu folii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Nejlevnější je asi Tecsound a i přes to je bych řek dost kvalitní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/DemontazTapecu.htm http://www.vestin.cz/autohifi.htm http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8321 http://forum.skodahome.cz/index.php?&s...pic=197&hl= Je tu toho i vic, skus zadat do "hledat" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 ...no konečně...jeden co má rozum... ...mimochodem dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Je to mazec ale výsledek je opravdu vynikajici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 taky budu delat a pouziju Tecsound Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Taky ho asi pouziju? Nevite kde se da za nejakou normalni cenu poridit? A kolik je toho potreba na oboje predni dvere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Taky ho asi pouziju? Nevite kde se da za nejakou normalni cenu poridit? A kolik je toho potreba na oboje predni dvere? vim ze to z toho delal MichalF tak snad si tady toho vsimne a koukne sem...jinak rikal ze to vyslo za 1000kc dohromady na oboje dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Nepovim nepovim ... Jinak ja to kupoval u ... viz horni banner a v nem takova zluta reklama ... stalo to asi 500Kc/m a ja si koupil 3metry a jeste mi zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Nepovim nepovim ... Jinak ja to kupoval u ... viz horni banner a v nem takova zluta reklama ... stalo to asi 500Kc/m a ja si koupil 3metry a jeste mi zbylo Takze si to kupoval v tom Libereckym autohifi centru? Oni to ted nemaj v nabidce A tlumil si vzdy vnitrni plech dveri, a plech stahovacky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Nepovim nepovim ... Jinak ja to kupoval u ... viz horni banner a v nem takova zluta reklama ... stalo to asi 500Kc/m a ja si koupil 3metry a jeste mi zbylo Takze si to kupoval v tom Libereckym autohifi centru? Oni to ted nemaj v nabidce A tlumil si vzdy vnitrni plech dveri, a plech stahovacky??? Jojo tlumil sem jak ten vnejsi plech tak vnitrni, aby se tam vlastne udelala ozvucnice z toho prostoru mezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tecsound taky mají na www.el-diablo.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Pokladal jsem plovoucky doma a zbylo mi nekolik metru Mirelonu a Izo Nordu, kdyby nekdo chtel tlumit. Nebo to maji v OBI za 9kc/m2 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Pokladal jsem plovoucky doma a zbylo mi nekolik metru Mirelonu a Izo Nordu, kdyby nekdo chtel tlumit. Nebo to maji v OBI za 9kc/m2 lol Ja myslim ze nekdo z hifistu rikal ze ten Mirelon je tady na to uplne na hovno...a jelikoz se v tom zas tak nevyznam tak jim budu verit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Pokladal jsem plovoucky doma a zbylo mi nekolik metru Mirelonu a Izo Nordu, kdyby nekdo chtel tlumit. Nebo to maji v OBI za 9kc/m2 lol Ja myslim ze nekdo z hifistu rikal ze ten Mirelon je tady na to uplne na hovno...a jelikoz se v tom zas tak nevyznam tak jim budu verit... Mirelon je tak dobrej do domácích reprobeden třeba v pěti vrstvách, ale v autě ti jde o to zvýšit hmotnost rezonujících dílů, takže sorry, ale v tomhle případě je mirelon úplně na ho.no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.