Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau, kdo poradi jak vytlumit dvere, kde, co pouzit v nejake rozumne cenove relaci...

Zkratka cim to mate, kde to mate, jestli cela plocha dveri nebo jen za repro....pripadne fotky...chystam se namontovat podlozky pod repro, tak bych to udelal najednou...

Vloženo
Taky ho asi pouziju? Nevite kde se da za nejakou normalni cenu poridit? A kolik je toho potreba na oboje predni dvere?

vim ze to z toho delal MichalF tak snad si tady toho vsimne a koukne sem...jinak rikal ze to vyslo za 1000kc dohromady na oboje dvere

Vloženo
Nepovim nepovim :D ... Jinak ja to kupoval u ... viz horni banner a v nem takova zluta reklama :D ... stalo to asi 500Kc/m a ja si koupil 3metry a jeste mi zbylo :D

Takze si to kupoval v tom Libereckym autohifi centru? Oni to ted nemaj v nabidce :( A tlumil si vzdy vnitrni plech dveri, a plech stahovacky???

Vloženo
Nepovim nepovim :D ... Jinak ja to kupoval u ... viz horni banner a v nem takova zluta reklama :D ... stalo to asi 500Kc/m a ja si koupil 3metry a jeste mi zbylo :D

Takze si to kupoval v tom Libereckym autohifi centru? Oni to ted nemaj v nabidce :( A tlumil si vzdy vnitrni plech dveri, a plech stahovacky???

Jojo tlumil sem jak ten vnejsi plech tak vnitrni, aby se tam vlastne udelala ozvucnice z toho prostoru mezi.

Vloženo
Pokladal jsem plovoucky doma a zbylo mi nekolik metru Mirelonu a Izo Nordu, kdyby nekdo chtel tlumit. Nebo to maji v OBI za 9kc/m2

lol lol

Ja myslim ze nekdo z hifistu rikal ze ten Mirelon je tady na to uplne na hovno...a jelikoz se v tom zas tak nevyznam tak jim budu verit...

Vloženo
Pokladal jsem plovoucky doma a zbylo mi nekolik metru Mirelonu a Izo Nordu, kdyby nekdo chtel tlumit. Nebo to maji v OBI za 9kc/m2

lol lol

Ja myslim ze nekdo z hifistu rikal ze ten Mirelon je tady na to uplne na hovno...a jelikoz se v tom zas tak nevyznam tak jim budu verit...

Mirelon je tak dobrej do domácích reprobeden třeba v pěti vrstvách, ale v autě ti jde o to zvýšit hmotnost rezonujících dílů, takže sorry, ale v tomhle případě je mirelon úplně na ho.no... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...