AlesTDI Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdravím Vás, návštěvníky stránek RoomsterClubu, byl bych rád, kdybyste do tohoto tématu psali Vaše připomínky, názory a návrhy ke klubovým stránkám, které můžou být pro další jejich vývoj velmi důležité. Vašich návrhů můžu využít při dalším vylepšování stránek, což může vést k lepšímu přizpůsobení stránek všem jejich návštěvníkům... V současné době zvažuju zavedení vlastního diskusního fóra, které by fungovalo pod vlastní hlavičkou a specializovalo by se jen na vozy Roomster a náš klub. Chtěl bych vědět, jestli byste vlastní fórum přivítali, nebo Vám "stačí" forum SkodaHome. Reagujte zde, případně hlasujte v anketě na hlavní stránce. Rád bych se ještě vrátil ke "členským průkazkám" o kterých jsme se bavili na sraze na Karlštejně. Co si o tom myslíte, případně jak by měly vypadat... Pro zatím vše, předem děkuji za Vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ja osobne sa nebranim ziadnej inovacii. Ale ani toto forum mi nevadi. uz som si nejako nan zvykol a viem sa v nom pohybovat. Co sa mi paci, ze vzdy vidim kedy bolo v tematu a v ktorom nieco pridane. To je velmi dobra funkcia ktoru by som urcite chcel aj na novom fore...ak by sa teda robilo. Chcem sa ta Alesi opytat, o com ste presne uvazovali na Karlstejne ohladom tych clenskych preukazov? Aky to bude mat vyznam a co vsetko sa s nim bude dat? Mas uz aj nejaky graficky navrh? Dakujem! A vela stastia pri vylepsovani. Som rad ze sa o Roomsterakov staras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) Ahoj, Stránky klubu jsou myslím dost pěkné, snad možná bych přidal trochu barviček. Vlastní forum? no proč ne, nejsem proti, i když tady je to taky dobrý. Průkazky: To nevím, ale členství v Roomsterclubu dáváme na vědomí pomocí nálepek na autech, snad možná při setkání klubu se prokazovat při vjezdu třeba do prostoru kempu nebo na podobných akcích. Jiné využití zatím nevidím. Ale proč ne? Jinak Aleši, velké díky za starost a práci, kterou děláš. Editováno: 31. Květen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Myslím že založit nové fórum by bylo celkem zbytečné. Jsou to výdaje navíc. Bylo by pak zamknuto jen pro členy klubu? Navíc by se příspěvky potom štepily na další fóra, každý by navštěvoval obě dvě. Já osobně bych se v tom ztrácel. Opakovaly by se stejné dotazy tam i tady. Nechal bych to jak je to zažito. Průkazky: máš aleši nějaké praktické využití, nebo by to byl jen další imageový plast do peněženky. Potom by to bylo celkem zbytečné. Grafika průkazky je to poslední co by se mělo udělat. V prvé řadě jde o výhody či důvod proč průkazky mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 souhlas s NTR: Dalsi forum je zbytecne, klidne bych zustal pod kridly skodahome. Prukazky mno nevim, jestli ma roomsterclub ambice byt nejkaou organizovanou skupinou. Ja osobne zadnou prukazku nepotrebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 sice do toho nemam co mluvit, jako neclen, ale dalsi forum by bylo opravdu zbytecne. Vyhoda tohodle fora je, ze sem prispivaji i lidi z ostatnich sekci coz je jenom prinos, protoze se resi podobne dost casto stejne problemy. Navic ja mam napriklad Fabii i Roomstera a myslim, ze nejsem sam, koho zajimaji informace i o jinych skodovkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Souhlas s mvh mám taky ještě fabku a tady taky občas někdo přispívá i z jiného klubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Co se tyce vlastniho fora -> napadlo me se Vas na to zeptat, co si myslite, protoze muj hosting MySQL podporuje, sam nake fora mam, takze po technicke strance by to nebyl problem (samozrejme musi byt zajem). Vyhodu bych v tom videl takovou, ze design by byl vlastni RoomsterClubu a spravoval bych to ja. Priznam se, tady se malinko ztracim a napriklad tvorbu a uprava tzv subfor ci oznacovani clenu ikonkami musim (pomerne slozite) resit pres adminy... Ale jak rikate, obrovska vyhoda je v tom, ze je zde spousta lidi Skodovaku K tem kartickam -> resili to naci clenove (uz si nevzpomenu) na Karlstejne. Chtel jsem to tu pouze nahodit (aby si nemysleli, ze jsem na to zapomel). V soucasne dobe by skutecne zadnou funkci nemely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 nechysta se nekdo z clubu na MAS? ja se tam ukazu v nedeli kolme 14:00, tak se tam muzem sejit. www.memorialairshow.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 (editace) sic niesom clen ROomsterClubu |zatial| ale myslim si ze keby stranky roomsterclubu doplnilo samostatne forum len pre romster nemuselo by to byt zle . ale nesmelo by tym padom existovat toto forum na skodahome .. bola by to zbytocna duplicita ... Ale zase fakt je ze toto forum ako celok je komplexne a pokryva vsekty modely znacky skoda a su tu aj spolocne kategorie .. a samozrejme ani ja nenavstevujem LEN roomster cast .. neviem sa jednoznacne vyjadrit .. tot len moje uvahy ... mozno zatial kompromis .. po kliknuti na link Forum zo sajtu roomsterclubu .. nasmerovat priamo do hlavneho menu Roomster subforum ... ak sa admini nenahnevaju .. Editováno: 21. Červen 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Myslíš, že am bude místo na zaparkování? Podle mě to bude docela našlapaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Myslíš, že am bude místo na zaparkování? Podle mě to bude docela našlapaný. noo doufam, protoze ja tam pojedu dokonce s vozejkem, tak asi bude legrace najit misto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ako casto sa "prijimaju" novi clenovia do RoomsterClubu? Pred tyzdnom som sa zaregistroval, poslal mailom fotecky a este nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 tak casto, ako to Ales stiha, vyckaj casu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) By jste se kluci mohli zeptat jestli by nešlo a což by asi šlo přidat na tohle forum na výběr novej vzhled kterej by jste si udělali pro Roomsteráky . Vytvářet další forum je zbytečné člověk je pak zaregistrovaný v x forech. A taky tady je více lidí a mužou poradit i když Roomstra nemají. Škodovkáři by měli držet spolu. A proč vám to sem vlastně píšu protože i já i když mám Octavii navštěvuji vaši sekci a zajímají mě i vaše auta. A b yla by to škoda, kdyby jste toto forum opustili. Editováno: 25. Červen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Chichi...mam nove fotecky pre moj profil...idem mu ich poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 jsem zatím momentálně posledním členem Roomsterclubu.Chtěl bych mít také zde na fóru v profilu zobrazení Roomsterclubu jako ostatní členové.Jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Hele otázka: když jsem se díval na ostatní cluby třeba fábií atd .. měli tam i sekcï tuning, prvda..v názvu měli taky tuning club nebo tak něhajk, ale právě mě napadlo že by bylo dobrý na stránky ROOMSTER CLUB udělat třeba i měnší sekci tuning (obchody, výrobky, a hlavně forum na to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Jo souhlas, to není špatnej nápad. Dejte vědět Alešovi, jestli by to šlo. Editováno: 14. Březen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Jen si říkám, že na ty naše vozítka toho moc zatím není. Editováno: 25. Září 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.