Přejít na obsah

RoomsterClub.com


AlesTDI

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, návštěvníky stránek RoomsterClubu,

byl bych rád, kdybyste do tohoto tématu psali Vaše připomínky, názory a návrhy ke klubovým stránkám, které můžou být pro další jejich vývoj velmi důležité. Vašich návrhů můžu využít při dalším vylepšování stránek, což může vést k lepšímu přizpůsobení stránek všem jejich návštěvníkům...

V současné době zvažuju zavedení vlastního diskusního fóra, které by fungovalo pod vlastní hlavičkou a specializovalo by se jen na vozy Roomster a náš klub. Chtěl bych vědět, jestli byste vlastní fórum přivítali, nebo Vám "stačí" forum SkodaHome. Reagujte zde, případně hlasujte v anketě na hlavní stránce.

Rád bych se ještě vrátil ke "členským průkazkám" o kterých jsme se bavili na sraze na Karlštejně. Co si o tom myslíte, případně jak by měly vypadat...

Pro zatím vše, předem děkuji za Vaše názory :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne sa nebranim ziadnej inovacii. Ale ani toto forum mi nevadi. uz som si nejako nan zvykol a viem sa v nom pohybovat. Co sa mi paci, ze vzdy vidim kedy bolo v tematu a v ktorom nieco pridane. :) To je velmi dobra funkcia ktoru by som urcite chcel aj na novom fore...ak by sa teda robilo.

Chcem sa ta Alesi opytat, o com ste presne uvazovali na Karlstejne ohladom tych clenskych preukazov? Aky to bude mat vyznam a co vsetko sa s nim bude dat? Mas uz aj nejaky graficky navrh?

Dakujem! A vela stastia pri vylepsovani. Som rad ze sa o Roomsterakov staras. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Stránky klubu jsou myslím dost pěkné, snad možná bych přidal trochu barviček.

Vlastní forum? no proč ne, nejsem proti, i když tady je to taky dobrý.

Průkazky: To nevím, ale členství v Roomsterclubu dáváme na vědomí pomocí nálepek na autech, snad možná při setkání klubu se prokazovat při vjezdu třeba do prostoru kempu nebo na podobných akcích. Jiné využití zatím nevidím. Ale proč ne?

Jinak Aleši, velké díky za starost a práci, kterou děláš.

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že založit nové fórum by bylo celkem zbytečné. Jsou to výdaje navíc. Bylo by pak zamknuto jen pro členy klubu? Navíc by se příspěvky potom štepily na další fóra, každý by navštěvoval obě dvě. Já osobně bych se v tom ztrácel. Opakovaly by se stejné dotazy tam i tady. Nechal bych to jak je to zažito.

Průkazky: máš aleši nějaké praktické využití, nebo by to byl jen další imageový plast do peněženky. Potom by to bylo celkem zbytečné. Grafika průkazky je to poslední co by se mělo udělat. V prvé řadě jde o výhody či důvod proč průkazky mít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice do toho nemam co mluvit, jako neclen, ale dalsi forum by bylo opravdu zbytecne. Vyhoda tohodle fora je, ze sem prispivaji i lidi z ostatnich sekci coz je jenom prinos, protoze se resi podobne dost casto stejne problemy. Navic ja mam napriklad Fabii i Roomstera a myslim, ze nejsem sam, koho zajimaji informace i o jinych skodovkach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyce vlastniho fora -> napadlo me se Vas na to zeptat, co si myslite, protoze muj hosting MySQL podporuje, sam nake fora mam, takze po technicke strance by to nebyl problem (samozrejme musi byt zajem). Vyhodu bych v tom videl takovou, ze design by byl vlastni RoomsterClubu a spravoval bych to ja. Priznam se, tady se malinko ztracim a napriklad tvorbu a uprava tzv subfor ci oznacovani clenu ikonkami musim (pomerne slozite) resit pres adminy... Ale jak rikate, obrovska vyhoda je v tom, ze je zde spousta lidi Skodovaku :)

K tem kartickam -> resili to naci clenove (uz si nevzpomenu) na Karlstejne. Chtel jsem to tu pouze nahodit (aby si nemysleli, ze jsem na to zapomel). V soucasne dobe by skutecne zadnou funkci nemely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

sic niesom clen ROomsterClubu |zatial| ale myslim si ze keby stranky roomsterclubu doplnilo samostatne forum len pre romster nemuselo by to byt zle . ale nesmelo by tym padom existovat toto forum na skodahome .. bola by to zbytocna duplicita ...

Ale zase fakt je ze toto forum ako celok je komplexne a pokryva vsekty modely znacky skoda a su tu aj spolocne kategorie ..

a samozrejme ani ja nenavstevujem LEN roomster cast ..

neviem sa jednoznacne vyjadrit .. tot len moje uvahy ...

mozno zatial kompromis .. po kliknuti na link Forum zo sajtu roomsterclubu .. nasmerovat priamo do hlavneho menu Roomster subforum ... :huh:

ak sa admini nenahnevaju .. :D

Editováno: , autor: LUKY-007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

By jste se kluci mohli zeptat jestli by nešlo a což by asi šlo přidat na tohle forum na výběr novej vzhled kterej by jste si udělali pro Roomsteráky :palec2: .

Vytvářet další forum je zbytečné člověk je pak zaregistrovaný v x forech. A taky tady je více lidí a mužou poradit i když Roomstra nemají. Škodovkáři by měli držet spolu.

A proč vám to sem vlastně píšu protože i já i když mám Octavii navštěvuji vaši sekci a zajímají mě i vaše auta. :palec2: A b yla by to škoda, kdyby jste toto forum opustili.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Hele otázka: když jsem se díval na ostatní cluby třeba fábií atd .. měli tam i sekcï tuning, prvda..v názvu měli taky tuning club nebo tak něhajk, ale právě mě napadlo že by bylo dobrý na stránky ROOMSTER CLUB udělat třeba i měnší sekci tuning (obchody, výrobky, a hlavně forum na to) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...