karlos3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak takhle z přím.pohledu to zas špatně nevypadá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Pro Denyho i s tou jeho Barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak prvni dojem je, že se to klukům ze škodovky povedlo! Paráda!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Georgi, to je zase nějaká fotomontáž, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Myslis ze bys mohl sem hodit jeste jednu fotecku, treba nejak tak na pul zezadu a z boku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 nebyla by ještě foto zadku???... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak jestli bude vypadat takto tak je to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Kurňa, vypadá to dost jako Bawo a kluci nebuďte nenasytní, joo 2 all: RS a Scout zůstanou zatím stejné nebo půjdou do facliftu později? Podle toho, co psal někdo u té fotky té bílé O2 RS, se jednalo o facelift, takže asi ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Karlos3: Taky seš koukám nadrženej co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten Imageshack je na h.... . Tie svetla su oničom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak když už to nakousnul...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Georgi seš bůh!!! Koukam v pozadi je aji v kombajnu... Ale takhle z boku už mi ty přední světlomety tam až tolik nepasujou,ale možná to je jen úhlem pohledu a fotkou a v reálu to bude mnohem lepší. Ten kombík taky vypadá fajn. Editováno: 30. Září 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 hmm, celkem to ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jj,moc dobrý.....z hrůzou jsem čekal že to bude alá Roomster,FII,ale tohle se jim povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Líbí se mi, jsem zvědavej jak bude vypadat RS a Scout. Od kolikátého KT by měla začít seriofka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) A pak že jedna fotka Ze zadu to je taky pěkné, ale ty zadní lampy mi bez toho červeného proužku přijdou takové dost prázdné a nezajimavé Jinak ale ze zadu dost podobné RS, díky celistvému a jednobarevnému narazníku. Kočíčí oči jsou taky fajn... Editováno: 30. Září 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) pekne pekne..mame neco aj zozadu?pripadne v tej modrej aqua Editováno: 30. Září 2008, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) pentadius:45 týden.Pokud se něco nezměnilo. GC:Palubní desku máš taky ? Editováno: 30. Září 2008, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 a kdy sem dáte nějaké fotky tého fejsliftu??? ... jinak ty zadní světla vypadaj super... jestli mi tam budou z combika pasovat, tak asi dám na Otesánka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Krása. Kola vypadají taky moc pěkně, ale ten zadek se mi nějak nelíbí, hlavně ty zadní světla. To místo stávajícího červenýho proužku je co? Není to nápis Octavia ve stylu, jako má Superb v předních světlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ta příď na mě působí hodně masivním dojmem.... ale co se mi z těch fotek nazamlouvá jsou ty zrcátka... jsou takový baculatý.... což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Superbovské zrcátka, jsou vcelku velké, klidně by mohli být o 10% menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Možná, ale celá Octa se mi zdá uhlazenější, ne tak ostře řezaná jako předface, a ty zrcátka se k tomu docela hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.