dastax Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no ty kráso! RS bude určitě šmrncovní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten předek je okopírovaný Superb ne? Nebo aspon hodně podobný novému Superbu.Od kdy se to má prodávát?Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jako tohle bude pecka to vám říkám. Ze zadkem sice mohli udělat trošku více a bylo by to nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Možná máme nějak líp hlídanej kompl v práci nebo nám tam chybí nainstalovanej nějakej softík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten Styling kit je myslim na některých fotkách z fr. stránek. Přední vypadá jako ten ze Superbu a zadní je s difuzorem jako z Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Mě se taky líbí. Ale já četl v infu že jsou tam natáčecí xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No v každém případě 3 žárovky v "mlhovkách" jsou už celkem hardcore... no u RS už to bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Georgi doufám že nevadí, že jsem tu hodil ten link? Už jsem ho věděl cca. hoďku před tím než jsi sem hodil první foto, ale říkal jsem si, že tu "premiéru" nechám na tobě bo bez tebe by to nebylo ono, ale když pak byli všici tak nadržení, tak jsem je chtěl udělat trochu happy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak to vyval Georgi, co tam budee? LEDky nebooo xeny, že by tri-xenony a la Najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Marios: Jasně, ale že byli všichni napnutí jak guma v trenkách Jirky Paroubka co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Pro lenochy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hele a myslíte že ten web neměl být viděn? Nebo to byl učel strhnout den? před premiérou zájem o facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ano, musím se přidat..: díky tobě, Georgi, jsem měl vždy dostatek materiálů v hádankách, mohl jsem realizovat své fotomontáže...realizoval jsem je více, než rok, proto je to pro mě něco víc.. jsi "kůl" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Marios: Jasně, ale že byli všichni napnutí jak guma v trenkách Jirky Paroubka co? Jj to jooo, nicméně já byl taky, ale nedalo mi to trochu jsem šňupal po netu, takže jsem to našel o něco dřív než si zde rozpoutal "velkou šou" A má to celkem úspěch, hned se sem všichni slétli jak vosy na bombón... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 však podívej na návštěvnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Já z toho fl snad dostanu infarkt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten volant je ale hnusnej, to nemohl být jako u Audi nebo třeba u Ibizy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Líbí se mi tam ten zadní difuzor, co bude zřejmě za připlatek jako bodykit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jo jo George je borec. Kam na to chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 z mého pohledu je to krok kupředu... to auto se mi líbí... ta 1.4 s DSG, to je hustý... do toho bych klidně šel... každopádně "stará" O II. je taky pěkná... je dobře... že je v nich takový rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 mám rád mnoho lidí z tohoto fóra, jedním z nich je i George.. Bude se mi stýskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 sidoniuz: S dovolením ty fotky hážu i na garáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 George: Jasan :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Deny: Schválně tu hoď tu poslední evoluci fotomontáže vedle nějaké fotky kombíka, co tu je výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Nechápu ale proč Škodovka to uveřejňuje na frantikovským webu dřív než na domovském webu... Jasný autosálon v Paříží, ale i tak by se nic nestalo to zveřejnit současně i na českém webu škody auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.