Píďa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 jj jak píše spidi.... jinak bohužel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Využiju tohoto tématu a zeptám, jestli existuje nějaký nárazník na OI předfacelift, abych nemusel měnit masku a světla. Ale nemyslím tím nějaký raketový vzhled. Decentní. Mám ho zespodu prasklý a když už by se měl měnit, tak nějaký jiný. Předem dík za rady a info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) bohuzel zadny decentni asi neexistuje (aspon jsem ho nenasel) Editováno: 19. Duben 2007, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mě se líbí na předfacelift tenhle bohuzel zadny decentni asi neexistuje (aspon jsem ho nenasel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 A nebo tenhle je taky decentní a pěknej a to je asi tak všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Máš vkus. Sú fakt vkusné, mne sa nepáčia na bežný voz tie brutálne..... Tieto dva, fakt super ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Díky chlapi, jsou fakt pěkný. Právě jsem řešil, že jde sundat ten černý plast pod nárazníkem a dát místo něj spojler. Taky to nevypadá špatně. Nechce se mi totiž kvůli nárazníku měnit předek na facelift. Snad něco seženu a tydle jsou fakt moc pěkný a hlavně decentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Mě se líbí na předfacelift tenhle bohuzel zadny decentni asi neexistuje (aspon jsem ho nenasel) Tenhle prodávají zde http://www.skoda-tuning.cz/ a ten druhej nevím ale viděl jsem ho v pár šhopech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Jeden jsem na netu už našel. Tak zkusím ještě ten druhý a asi do toho půjdu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Nejvíc se mi líbí ten druhej škoda, že jsem ho ne objevil když jsem scháněl. Jeden jsem na netu už našel. Tak zkusím ještě ten druhý a asi do toho půjdu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 já chci také vyměnit spodní díl nárazníku a vybral jsem si tento ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 tak konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ten je taky dobrej. Ale jako spoiler pod nárazník se mi líbí tenhle tak konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) Nebo tenhle nárazník na předfacelift je taky supher maj ho zde http://www.carstylingtuning.com/scripts/po...ti.php?IDZ=1979 a vypadá skoro jako RS Editováno: 23. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Tak jsem našel i ten druhej hezčí nárazník mají ho tady http://www.tuning-skoda.sk/cz/index.php?se...s=62&page=2 na té červené Octě ta fotka je tam teda dost nepovedená a vypadá to na ní blbě, ale jak je vidět na té černé octě nárazník vypadá super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Některý jsou fakt moc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ahoj, kde všude drží přední narazník po faceliftu prosim? Jsou to jen srouby od motoroveho prostoru nebo i někde jinde? A ještě jedna otázečka. Nemá někdo přebývající prut antény? Nějaký nenechavec si ho vypujcil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak motorovy prostor nech tak jak je...........zvedni kapotu,povol tri hvezdicky u chladice,sundej listu narazniku,na boku z kazde strany jsou dva srouby,od kola povol plast,podbeh ,pak vydelaj plast kryty ve spodu narazniku,tam jsou take hvezdicky,myslim,ze uz to bude vse,pak uz jen sundat vyztuhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak motorovy prostor nech tak jak je...........zvedni kapotu,povol tri hvezdicky u chladice,sundej listu narazniku,na boku z kazde strany jsou dva srouby,od kola povol plast,podbeh ,pak vydelaj plast kryty ve spodu narazniku,tam jsou take hvezdicky,myslim,ze uz to bude vse,pak uz jen sundat vyztuhu Díky. Já ho potřebuju spíš jen dopasovat. Odjížděl jsem z parkoviště a bohužel se mi chytil o obrubník a tak na stranach u blatníků má větší mezeru než normálně . Doufám, že to půjde, když ho povolím a zkusim dopasovat jak má být. Dám si na obrubníky pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 prut antény mám odkud jsi?vyplatí se to poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 prut antény mám odkud jsi?vyplatí se to poslat? Jsem z Vrchlabí, ale převážně jsem v Brně. Nevim jestli se prodává samostatně. Jinak bych ho koupil, kdyby stal par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 prut antény mám odkud jsi?vyplatí se to poslat? Jsem z Vrchlabí, ale převážně jsem v Brně. Nevim jestli se prodává samostatně. Jinak bych ho koupil, kdyby stal par korun což o to,já bych ti ten prut i věnoval,o to nejde,ale pošta je drahá a v globusu je mají za 70kč obyč,a za 100kč mají kovové s chrom koncovkami,tak jak chceš když tak SZ,nechodí mi upozornění na odpovědi,proto to zpoždění čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safrian Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Dobrý den pánové, nevíte prosím Vás někdo, jestli napasuji na Octo "99" přední nárazník z faceliftu? Tuším "02" nebo "03"... Díka za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Dobrý den pánové,nevíte prosím Vás někdo, jestli napasuji na Octo "99" přední nárazník z faceliftu? Tuším "02" nebo "03"... Díka za radu.. Nepasuje - jsou jiný světla, maska chladiče a výztuha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Pokad bys menil jenom naraznik potrebujes hlavne tu vyztuhu...Takhle to vypada bez novych svetel a masky ,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.