Přejít na obsah

Výměna rádia....

Doporučené příspěvky

Zdravim..Chci se zeptat....mám v mé O1 kazetové rádio Blaupunkt.....a chci ho nahradit origo rádiem Symphony.Dnes jsem zkoušel staré rádio vyndat,ale nějak mi to nešlo.Máte na to nějaký způsob??Páčit šroubovákama??Díky moc......

Někde na okraji rámečku by měly být otvory pro "vytahováky" a do těch je potřeba strčit nějakej třeba drát, nebo i hřebíky aby se rádio uvolnilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim..Chci se zeptat....mám v mé O1 kazetové rádio Blaupunkt.....a chci ho nahradit origo rádiem Symphony.Dnes jsem zkoušel staré rádio vyndat,ale nějak mi to nešlo.Máte na to nějaký způsob??Páčit šroubovákama??Díky moc......

Blaupáče měly vesměs plechy, ustřihni někde kus plechu a na stranách najde díry, tam ho dej. Ty díry jsou tam většinou čtyři ;)

Odkaz ke komentáři

Blaupáče měly vesměs plechy, ustřihni někde kus plechu a na stranách najde díry, tam ho dej. Ty díry jsou tam většinou čtyři ;)

Jak píše Stihacka 4hřebíky.Dvakrát jsem mněl modrej puntík a oba na hřebíky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...