VitaP Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Chystám se v neděli 17.6. do Brna na závody WTCC. Potkám tam někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Octavia Cup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 JEDUUUUUUU, a jeste jede hodne kluku ze seat clubu, mame sraz u Moravskeho Zemskeho archivu v Brne Bohunicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Toz to bude parada jak TDI rozsekaj zbytek sveta.Asi pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Taky razim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Taky jedu.. v nedelu .. mam V.I.P listky tak valim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Kdo chce dva volnásky na tribuny t2,t3,c,c,g , tak at mě napíše, do soboty 12:00 jsem v Brně, tak jsou k mání. lupeny zamluveny pro johnxx Editováno: 12. Červen 2008, autor: MUSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Taky jedu.. v nedelu .. mam V.I.P listky tak valim:) V kolik budeš u Rohlenky ??? Dakie a spol. budou cca v 10:00 na okruhu, tak bych to viděl tak v 9:30. Ale přené info v kolik a kde budu mět asi až v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 v kolik..? neviimm jedu tam s kamosema..a ja neridim.. takze se jim musim podriidit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Skoda ze se to kreje s Tyncem, bych se prijel podivat jak TDI rozsekaj auta s palivem do zapalovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Jaster: aby ses nedivil (fandím benzinu) ale bohužel se asik nezúčastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Vloni, když jsem tohle téma založil tak jsem si pokecal sám se sebou a letos, když pojede dost lidí tak profrčím kolem Brna a zastavím se o 700km dál. Škoda. Tak snad v září na GTéčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Volňásky jsou aktuální, johnxx rezervaci zrušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Tak co kdopak byl ? S kym sem se nevedomky minul ? Osobne se mi to moc libilo zvlaste ten odpoledni zavod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Bylo to celkově moc pěkný, jak WTCC tak Formule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 musím naprosto souhlasit! skvělej den, díky Jančo fotky budou u nás v galerce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Kuci tak presto ze sem nedal vedet sem s etaky zucastnil dneska a musim rict ze to je krasny zazitek Byl sem na C kde vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Taky jsem byl, ale pracovně A navíc jsem ještě píchnul zadní levý kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 my byli na "G" pentadius: díky za dáreček, pane jsem velký dlužník!!! ajaj, tos píchnul na služebáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Petřík: Ty jsi tajemný muž, když už na nějaký sraz jedeš, tak o tom nikdo neví a nikdo tě vlastně tedy ani nepozná Pentadius: Ty jsi to měl i se zastávkama v boxech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Tak jsem na techto zavodech byl s VIP vstupenkama a bylo to super, clovek se vsude dostal, videl vse LIVE a ne jen v televizi, vyborna akcicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Slibované foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Kuci tak presto ze sem nedal vedet sem s etaky zucastnil dneska a musim rict ze to je krasny zazitek Byl sem na C kde vy ? No my se pohybovali primo na te zastresene tribude pred startem na Formuli Master ale pak sme se na WTCC presunuli na tu vedlejsi co je za startem smerem k prvni zatacce a tam to bylo o dost lepsi - clovek tam mel lepsi prehled o deni na trati.Jediny co nam to tam trochu zneprijemnovalo byl jakejsi lehce pripitej nemec nebo madar nebo co to bylo - ten rval jak pes furt Editováno: 15. Červen 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.