Přejít na obsah

když se daří tak se daří ....

Jar_da

Doporučené příspěvky

bude se opravovat v origo servisu, kvůli záruce na kastli, jen v pojišťovně jsem asi za podvodníka, dvě pojistné události najednou - sklo (pojištěno za 300,- ročně) a práh a zbytek co se s tím sveze (z havárky) - oboje jedna pojišťovna, ale zítra bude nové sklo s pruhem a v pondělí se pustí do prahu, ale toho běhání mezi leasingovkou, opravnou a pojišťovnou, zbořený to bylo za 10s a běhání půl dne :D

EDIT: tak sklo vyměněno, s pruhem, platí pojišťovna, auto nepoškozené, čisté, sklo vyleštěné, známka přelepená a nevím jak je to možné, ale na skle je označení roku 04 - shodné jako u ostatních oken, takže vlastně dobře, Autosklo H.A.K. Hradec Králové, mohu doporučit.

;) no proto s tou opravou :)

jinak s RV na předním sklu si hlavu nedělám (naše sqělé silnice se o jeho pravidelnou výměnu postarají vždycky) - něco jiného jsou boční a zadek ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M: potahy jsou kvuli čoklovi,jinak ano navi .. kdyz si vsimnes vyrval mi i cd menič ktery lezi u spolujezdce na podlaze .. ten si nevzal nevim proč .. Dneska už budu mit auto zas v cajku k večeru, jen doufám že zejtra to nebude zas na novo :(

Editováno: , autor: kodemi
Odkaz ke komentáři

P2M: potahy jsou kvuli čoklovi,jinak ano navi .. kdyz si vsimnes vyrval mi i cd menič ktery lezi u spolujezdce na podlaze .. ten si nevzal nevim proč .. Dneska už budu mit auto zas v cajku k večeru, jen doufám že zejtra to nebude zas na novo :(

chápu - na psa je gut tohle - používá přítelkyně máma

no toho changeru sem si nevšiml, asi ho někdo vyrušil... sou to šmejdi

Odkaz ke komentáři

bude se opravovat v origo servisu, kvůli záruce na kastli, jen v pojišťovně jsem asi za podvodníka, dvě pojistné události najednou - sklo (pojištěno za 300,- ročně) a práh a zbytek co se s tím sveze (z havárky) - oboje jedna pojišťovna, ale zítra bude nové sklo s pruhem a v pondělí se pustí do prahu, ale toho běhání mezi leasingovkou, opravnou a pojišťovnou, zbořený to bylo za 10s a běhání půl dne :D

EDIT: tak sklo vyměněno, s pruhem, platí pojišťovna, auto nepoškozené, čisté, sklo vyleštěné, známka přelepená a nevím jak je to možné, ale na skle je označení roku 04 - shodné jako u ostatních oken, takže vlastně dobře, Autosklo H.A.K. Hradec Králové, mohu doporučit.

jinak s RV na předním sklu si hlavu nedělám (naše sqělé silnice se o jeho pravidelnou výměnu postarají vždycky) - něco jiného jsou boční a zadek ;)

já to taky neřeším, jen jsem se pozastavil nad tím, že v roce 07 mám evidentně nové sklo s označením ....4, pokud to takto jde u předního, tak pak i u ostatních a můžeš koukat a myslet si že je to o.k. a ono houby.

Odkaz ke komentáři

já to taky neřeším, jen jsem se pozastavil nad tím, že v roce 07 mám evidentně nové sklo s označením ....4, pokud to takto jde u předního, tak pak i u ostatních a můžeš koukat a myslet si že je to o.k. a ono houby.

No mohli mít větší zásobu na skladě - běžná věc u servisů v menších městech

Odkaz ke komentáři

Ja som to mal takto.

Pozrel som sa, oprava stála 6680 Sk, striekali celý prah od spoja pri prednom blatníku až po to najužšie miesto pri oblúku zadného blatníka a dverí - holt metalíza.

A kde ti to robili Igor?

2Jakr: CHlape uprimne ta lutujem,ale ber to pozitivne ,ty mas blbec tyzden,ja cely rok ;))

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se otáčel a v trávě, kde byl starý patník: a bylo to. Použil jsem kit a barvu červenou, protože uvažuji o tuning prahu, celkově o jemném tuningu. Pak mně ještě nějaký magor odřel na parkovišti zadní nárazník. Doufám, že si zlomil nohu na třikrát. Podle mně: když někdo šáhne na cizí auto (nejen auto) sekal bych prsty. Jedna krádeš = jeden prst!!!

Odkaz ke komentáři

No mohli mít větší zásobu na skladě - běžná věc u servisů v menších městech

pán je z Prahy, pražák z velkoměsta :worthy , lol no asi budou zásoby, kdyby mi skladník dělal zásoby na tři roky, asi bych ho :aggressive:

vidím, že podtón sdělení byl zachycen ok :smich:;)

jinak my takovýho experta měli...;)

Odkaz ke komentáři

tak navi nebude bude normalni radio a suplik + loketka :) takze se to vyplatilo .. papirove bude i cd changer ci c oto je jak psal tady p2m ale budou z anej jen penize a to si sabnu pro sebe a kamose kterej to zaridil :p jinak radio sem vzal to nejdrazsi co sem moh od nih http://blaupunkt.cz/autoradio/Autoradia-s-...mphis-MP66.html tak doufam ze je dobre .. nuž uvidime ..

jinak přide to cela oprava ze vším všudy 35tisic

Editováno: , autor: kodemi
Odkaz ke komentáři

Tak chlapi, prispejem aj ja. Sice nie moc veselymi obrazkami, ale dufam ze to bude ponaucenie pre vsetkych, ktori precenuju ludske moznosti na cestach. Vcera som sa zhodou okolnosti (ako tlmocnik) ocitol pri tejto havarke, no co dodat:

Madarsko, rovna cesta Scania Topline versus Mercedes ATEGO, sofer mikrospanok, celna zrazka, vodic SCANIE - OK. Vodic ATEGA: Poprepichovane pluca a hrudna dutina, polamane rebra, ruky, klucna kost, amputacia nohy pod kolenom, druha zlomena. Momentalne na jednotke IS. Este nie je z najhorsieho vonku. Chlapi tak tomu hovorim PROBLEMY, Kuwa :( :(

post-3257-1182361775.jpg

post-3257-1182361833.jpg

post-3257-1182361950.jpg

post-3257-1182361991.jpg

post-3257-1182362039.jpg

post-3257-1182362108.jpg

Odkaz ke komentáři

takže dnes definitivně vyřešeno, opraveno ve škodovce (kvůli záruce na kastli) v servisu, který je smluvní od mé pojišťovny, taktéž přední okno, jsem spokojen i s poskytnutými bonusy ;) na skle i autě :feve: , takže snad jsem si už vše vybral, ikdyž mi při cestě ze servisu dědula s focusem nedal přednost lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...