Publikováno Červen 3, 200718 r Mám OII 12/2004 a jak jsem zjistil, tak patřím mezi ty " šťastné" kteří mají zadní sedáky pevné. Poraďte dá se s tím něco dělat? Nepotřebuji je sklápět, ale stačí když půjdou vyndat zase nandat.
Červen 25, 200718 r Asi by bolo najlepšie to skúsiť aspoň raz demontovať a pozrieť sa, ako je to urobené. Ja ti viem maximálne poslať fotku sklopeného sedadla, ktoré sa sklápa od výroby.
Červen 26, 200718 r Mám OII 12/2004 a jak jsem zjistil, tak patřím mezi ty " šťastné" kteří mají zadní sedáky pevné. Poraďte dá se s tím něco dělat? Nepotřebuji je sklápět, ale stačí když půjdou vyndat zase nandat. Tak to jsme na tom podobně, já mám 8/04. Jinak ty sedačky se dají vyndat, jen v té přední části musíš více zabrat.Je to tam nacvaklé v takovém držáčku.Pokusím se to vyfotit a dám to sem.
Červen 26, 200718 r Přesně tak..vpředu po stranách jsou taková oka z měděného drátu (součást kostry sedáku) a jsou shora zacvaknutá v takových plastových pouzdrech. Stačí pořádně zabrat směrem vzhůru a je sedák uvolněný..teď jsem to dělal kvůli potahům
Červen 27, 200718 r Tak to se ptej. Např. já mám opěradlo dělený,ale sedák vcelku a pevný..opěradlo jde v pohodě sklápět..Těch plastových zámků je pod sedákem několik..vypadá to,že by právě šel i sklopný sedák,nevím,proč tam není..a to mám auto pro německý trh (DOVOZ)
Červen 27, 200718 r Když vezmu navíc německý manuál,co k tomu byl,tak se proti českému dost liší..jsou tam právě pevné sedáky,opěradlo jde v pohodě sklopit i s opěrkou přes něj,jen je vzadu cca 4cm schůdek..
Červen 28, 200718 r Jo, to mám taky když sklopím jen opěradla, ale jdou i ty sedáky a v životě mě nenapadlo, že by to mohlo být i jinak...Co je ještě v návodu nového?
Červen 28, 200718 r Co já vím, tak sklápění sedáků u sedanu naběhlo do výroby se začátkem výroby typu Combi. Asi to byla reakce na kritiku prvních sedanů, u kterých to nebylo možné. V technických datech z té doby píší dvě velikosti zavazadlového prostoru při sklopených opěradlech u sedanů u kterých nešlo sklápět sedáky a při sklopených opěradlech i se sedáky u novějších vozů. Ta druhá je pochopitelně větší. No a ten schůdek na podlaze při sklopení opěradel tam máme všichni.
Červen 28, 200718 r Tady jsou nějaké fotky.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9314&st=125
Červen 28, 200718 r K čemu to je dobrý,že jdou i ty sedáky..Podlaha stejně rovná asi není,když tam je taky ten schůdek,co..
Červen 29, 200718 r ty ses Jiriku prostě nedal a nadrzo jsi ty sedačky vyrval.. tak se nestyď to napsat přímo
Červen 29, 200718 r K čemu to je dobrý,že jdou i ty sedáky..Podlaha stejně rovná asi není,když tam je taky ten schůdek,co.. Je fakt, že u OII v tom není moc rozdíl, ale třeba u F když se sklopily i sedáky, šla opěradla postatně níž a nebyla "zkopce" ale pěkně rovně. Hlavní přednost odklápěcích sedáků vidím v tom, že jsou sklopit jen ty a můžeš tam leccso položit, a opěradla jsou normálně nechaná nahoře. Já to občas využívám.
Červenec 9, 200718 r Presne tak, ono si niekto na začiatku myslel, že u liftbacku nebude potrebné sklápať aj sedáky, ale ... našťastie je to už od nábehu kombíkov OK. Myslím, že pokiaľ sú v karosérii tie oká, do ktorých sa zahákne sklopný sedák, tak by to malo ísť dorobiť výmenou sedáku. Ak nie, tak jedine vymslieť, ako tam tie oká ukutiť.
Červenec 9, 200718 r Ten pevný sedák je tam zacvaknutý v takových plastových celkem masivních pouzdrech..je jen na koncích, ale ty úchyty jsou připravené a rozmístěné pro dělený sedák 1/3 a 2/3. Al měnit to nebudu..zvlášť, když mám konečně nové potahy
Červenec 10, 200718 r To jde, hlavně že an jiných věcech škoda šetří a má jen jednu verzi a takovouhle kokotinu jim není líto vymýšlet
Březen 6, 201411 r Ahoj, máme OII face...vedle opěradel sedaček jsou takový rádoby vycpávky až ke dveřím, nevím jak to pojmenovat..každopádně se nám "odlouply" a netuším jak je dám zpět aby lícovaly se sedačkama a dveřma...poradíte?
Březen 23, 201411 r Ten dolejší hák se musí dole zaháknout do karosérie(takový úchyt za tím spodním plastem) a pak to musíš ohnout v půlce na výšku a zasunouti ten hořejší. Doporučuji si odklopit sedáky. Upraveno Březen 23, 201411 r od ferda25
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.