Mr.Jackk Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Mám dotaz dalo by se naprogramovat aby se po zamčení auta DO (originál škoda ve vystřelovacím klíčku) automaticky zavřeli všechny okna? Předem dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 NE,pouze,držíš li tlačítko ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Jackk Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 NE,pouze,držíš li tlačítko ovladače to jsem zkoušel ale nic pouze klíčkem v zámku to jde, mám O1 r.v. 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Mám systém Cobra v Octě r.v. 97 a dovřou se, jak píše Cosby, při držení tlačítka. To samé platí i pro otevření ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Dovírání i otevírání dálkou jde doprogramovat. Cosby my to nedávno(27.5.) delal a je to fajn. Když tak mu napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) ide to spravit programom ktori si mozes zadarmo stiahnut z www.motordiag.cz ale ide to zatial iba na komfortky 3.gen Editováno: 5. Červen 2007, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.