martkawa Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Ahoj lidi, jaké máte zkušenosti s převodovkami u 2.0/1.6Mám dvoulitr r.v.2002 120 tis a v servisu mi řekli,že tam mám už vůle a že je to u octávek běžná věc(už asi tisícátá)???!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaNet Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mám jinej problém u octy tdi ,když ji odpálím na jedničku tak dvojka tam nějak nechce, při klidné jízdě vše v cajku.nevím co to způsobuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mám jinej problém u octy tdi ,když ji odpálím na jedničku tak dvojka tam nějak nechce, při klidné jízdě vše v cajku.nevím co to způsobuje. Synchron a možná taky špatnej olej, ale jinak tyhle převodovky nedokážou řadit moc rychle, já tam dvojku taky nedám tak rychle jak bych někdy chtěl a jde přes zuby a to má najeto 12tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 No, dneska sem jel s Bavorskym 1,6i a to razeni bylo o necem jinym Ta vule je opravdu bezna, nech si v servisu aspon seridit tahla, u me to dost pomohlo, na cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.