Publikováno Červen 5, 200718 r Zdravíčko, chtěl sem se zeptat, nemá někdo nápad co to když se začalo najednou při přejezdu retardéru, nebo i menší nerovnosti hrozivě bouchat zadní plato??? Úchyty, únava něčeho???
Červen 5, 200718 r Nemas nahodou v nich repro?? Teoreticky mozu byt "unavene" tie plasty, na ktore sa zacvakava to plato a potom je pri piatych dverach o nieco nizzsie a gumove dorazy na piatych dverach ti ho poriadne nevymedzia a potom "podskakuje" pri nerovnostiach.
Červen 5, 200718 r Též jsem řešil něco podobného, ale u sedana. Zkoušel jsem vyndavat nářadí, rezervu, jezdit s odklopenou podlahou kufru a nic. Mám doděláváné zadní repro, tak jsem zkoušel i vytlumit zadní plato (u sedana pevné) a to také nezabralo. Takže jsem to přestal řešit. Za čas jsem jel bráchovou Fabií (hatchback) a dělá mu to ten samý zvuk. Takže to bude asi zvuk přímo od nápravy nebo duní střecha. Když jsem v zimě přezul na kvalitní zimní pneu, tak se ten zvuk výrazně eleminoval. Teď foukám letní na zadku o 0,1 atmosféry míň a je to celkem OK. Jinak ten zvuk pozoruju hlavně na pražských kvalitních silnicích (přejezdy kolejí, kočičí hlavy...). Mimo Prahu takové prdy zadní náprava nedostává.
Červen 5, 200718 r Autor Díky moc za odpovědi jj, přesně tak, v těch cestách se shodnem...no uvidí se, zejtra dostane fungl nové michellinky, tak doufám, že to třeba trochu omezí..rozhodně budou lepší než minulé gumy...uvidí se...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.