dyrup Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Zdravím odborníky z oboru. Potřeboval bych radu. Dá se vůbec zjistit stav tachometru, když je stočený digitálně? Chci si kupovat starší octavii TDi a je divné, že auta staré 8 - 9 let mají najeto 100 000 - 150 000 km. Někde jsem slyšel, že u TDi jde zjistit stav tachometru i když je stočeny. Jde to zjistit programem na diagnostiku? Za každou radu předem děkuji. Proč by to mělo být divné? Já mám Octavii TDi 4 roky a najeto poctivých 60.253km (k dnešnímu dni) - kupoval jsem ji novou. Takže za až jí bude 8 let, bude mít cca 120.000km. Já netvrdím, že to není reálné, ale podívej se do autobazarů tam to má každé druhé auto. To mi přijde divné a když je tam napsaná serviska tak to poskočí o nějakých cca. 50 000 km nebo i více. Netvrdím, že to je pravidlo, ale hodně takových aut už jsem viděl v bazaru. I když v dnešní době pro některé není problém udělat novou servisku. Ale myslím si, že to není tak častý případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaH Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Proč by to mělo být divné, mám Škodu Octavii 1.6 75KW kupovanou mnou a novou v roce 2004 a má najeto poctivých 43tis km, dolozitelnych servisní knihou, jelikož pravidelně docházím na kontroly do Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzipa Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 My jeli do Prahy do Acek na par aut a ,,nastesti" stahuji pouze budiky. 3 ze 3 kontrolovanych aut byli oproti RJ stocene a celkem vyrazne. Osobne chodim do Acek rad kupovat koncernova auta, daji se ukecat pomerne prijemne slevy :-)Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.