Publikováno Červen 8, 200718 r Ahoj všem profesionálům. Mohl by mi někdo poradit, jak zjistím kód imobilizéru, abych si mohl nakódovat nový klíč. Bohužel originál klíč nemám a do servisu se mi zrovna moc nechce. Vím, že je toto fórum jen pro škodovky, ale snad mi poradíte a nebudete mě kamenovat . Vlastním ¨Seat Cordoba 1.4 r.v 97. Díky všem za pomoc.
Červen 8, 200718 r Ahoj všem profesionálům. Mohl by mi někdo poradit, jak zjistím kód imobilizéru, abych si mohl nakódovat nový klíč. Bohužel originál klíč nemám a do servisu se mi zrovna moc nechce. Vím, že je toto fórum jen pro škodovky, ale snad mi poradíte a nebudete mě kamenovat . Vlastním ¨Seat Cordoba 1.4 r.v 97. Díky všem za pomoc. Jestli máš auto legálně, tak by to v servisu neměl být problém. Na Jarově mi ho zjistili za 15 minut a chtěli za to 357 Kč. Teda na SuperBa, ale to by tam nemělo hrát roli...
Červen 9, 200718 r Autor Jestli mas auto legalne, tak v servisu nemel byt problem. Na Jarově míle hej ! zjistila za 15 minuta chteli za pro 357 Kc. Teda na SuperBa, světlé anglické pivo tam nemelo hrat roli... [/citace] Jasně auto legálně mám, ale bohužel Škoda servis a Seat servis je dost velikej rozdíl. Mluvím, z vlastní zkušenosti. Jsou zralí na ránu z milosti, aspoň v Mladý Boleslavi. Upraveno Červen 9, 200718 r od berki1
Červen 9, 200718 r Autor bud softem po káblu a nebo vypájet eeprom z budíků a vyčíst v programátoru A jakej kabel máš na mysli, stačí klasickej diagnostickej, co pracuje s WAG COM a soft ten stejnej, nebo něco jiného?
Červen 9, 200718 r vagtacho, tachopro,vagprofesional, vagcomander,vagprog, ale nevím jestli každej z těchto umí starý seaty. vag-com PIN neumí Upraveno Červen 9, 200718 r od Vaša
Červen 13, 200718 r Ahoj koukal jsem na tvoji otázku, ale pokud máš Seat Cordoba 1.4 r.v 97 tak ten má podle mě immo první generace ten se nedá vyčíst kabelem jeto totiž krabička , která je zvlášť něco jako u Felície 1,9 D. Takže musíš vzít VIN kód a číslo které je na té krabičce a dát to zjistit do servisu problém v dnešní době je, že budou chtít k tomu auto.
Červen 13, 200718 r Autor Takže stejně dojde na to, že zajedu do SEAT servisu a budu se koukat, jak mě tam legálně natáhnou. Díky všem za info a kdyby jste náhodou někdo měl nějaký nápad, tak sem s ním.
Červenec 4, 200718 r Vašo poraď mi. Koupil jsem vystřelovák (3 tlačítka1J0 959 753 DA) i se zámkem a spínačkou, kolem které je ten kroužek a 2 pólovej konektor. Když ( dle tvého návodu, co jsem našel ) vyndám spínačku a dám tam tu novou, bude mi to auto startovat?
Červenec 4, 200718 r Nebude, jedině přehodit tyčinky imobilizeru ze starého klíče do nového .Určitě to jde já jsem to tak mněl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.