berki1 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Ahoj všem profesionálům. Mohl by mi někdo poradit, jak zjistím kód imobilizéru, abych si mohl nakódovat nový klíč. Bohužel originál klíč nemám a do servisu se mi zrovna moc nechce. Vím, že je toto fórum jen pro škodovky, ale snad mi poradíte a nebudete mě kamenovat . Vlastním ¨Seat Cordoba 1.4 r.v 97. Díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Ahoj všem profesionálům. Mohl by mi někdo poradit, jak zjistím kód imobilizéru, abych si mohl nakódovat nový klíč. Bohužel originál klíč nemám a do servisu se mi zrovna moc nechce. Vím, že je toto fórum jen pro škodovky, ale snad mi poradíte a nebudete mě kamenovat . Vlastním ¨Seat Cordoba 1.4 r.v 97. Díky všem za pomoc. Jestli máš auto legálně, tak by to v servisu neměl být problém. Na Jarově mi ho zjistili za 15 minut a chtěli za to 357 Kč. Teda na SuperBa, ale to by tam nemělo hrát roli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) Jestli mas auto legalne, tak v servisu nemel byt problem. Na Jarově míle hej ! zjistila za 15 minuta chteli za pro 357 Kc. Teda na SuperBa, světlé anglické pivo tam nemelo hrat roli... [/citace] Jasně auto legálně mám, ale bohužel Škoda servis a Seat servis je dost velikej rozdíl. Mluvím, z vlastní zkušenosti. Jsou zralí na ránu z milosti, aspoň v Mladý Boleslavi. Editováno: 9. Červen 2007, autor: berki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 bud softem po káblu a nebo vypájet eeprom z budíků a vyčíst v programátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 9. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 bud softem po káblu a nebo vypájet eeprom z budíků a vyčíst v programátoru A jakej kabel máš na mysli, stačí klasickej diagnostickej, co pracuje s WAG COM a soft ten stejnej, nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) vagtacho, tachopro,vagprofesional, vagcomander,vagprog, ale nevím jestli každej z těchto umí starý seaty. vag-com PIN neumí Editováno: 9. Červen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ahoj koukal jsem na tvoji otázku, ale pokud máš Seat Cordoba 1.4 r.v 97 tak ten má podle mě immo první generace ten se nedá vyčíst kabelem jeto totiž krabička , která je zvlášť něco jako u Felície 1,9 D. Takže musíš vzít VIN kód a číslo které je na té krabičce a dát to zjistit do servisu problém v dnešní době je, že budou chtít k tomu auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Takže stejně dojde na to, že zajedu do SEAT servisu a budu se koukat, jak mě tam legálně natáhnou. Díky všem za info a kdyby jste náhodou někdo měl nějaký nápad, tak sem s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Vašo poraď mi. Koupil jsem vystřelovák (3 tlačítka1J0 959 753 DA) i se zámkem a spínačkou, kolem které je ten kroužek a 2 pólovej konektor. Když ( dle tvého návodu, co jsem našel ) vyndám spínačku a dám tam tu novou, bude mi to auto startovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Nebude, jedině přehodit tyčinky imobilizeru ze starého klíče do nového .Určitě to jde já jsem to tak mněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.