Tezmen Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Zdravím.Chci se zeptat, jestli někdo neví o někom, kdo by v okolí MB dokázal dodělat klimu do auta.Mohl jsem ji mít za 20tis.(climatronika), ale prošvihl jsem to(škoda).Kdyby někdo o někom věděl, nebo ji dokázal udělat, bylo by to super.Mám tdi 66 kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadloss Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Zdravím.Chci se zeptat, jestli někdo neví o někom, kdo by v okolí MB dokázal dodělat klimu do auta.Mohl jsem ji mít za 20tis.(climatronika), ale prošvihl jsem to(škoda).Kdyby někdo o někom věděl, nebo ji dokázal udělat, bylo by to super.Mám tdi 66 kw. Citím s tebou.Sháním to samé na 1.6 74kw v okolí Příbrami a taky se mi nějak nedaří a Chorvatsko se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Zdravím.Chci se zeptat, jestli někdo neví o někom, kdo by v okolí MB dokázal dodělat klimu do auta.Mohl jsem ji mít za 20tis.(climatronika), ale prošvihl jsem to(škoda).Kdyby někdo o někom věděl, nebo ji dokázal udělat, bylo by to super.Mám tdi 66 kw. Citím s tebou.Sháním to samé na 1.6 74kw v okolí Příbrami a taky se mi nějak nedaří a Chorvatsko se blíží Kluci, tak si to částečně udělejte sami, akorát kabeláž si nechte udělat. Nic moc na tom není, akorát rozházet půlku auta. PS: mám pocit, že Cosby tu prodával climatronic za super peníz Editováno: 13. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Ahoj, potřeboval bych zjistit čísla dílů na climatronik na tdi 66 kw.Jde mi hlavně o věci v motorovém prostoru, jaký je potřeba alternátor,jednotka chlazení,trubky,hadice atd. Nebo kde to můžu zjistit, teda kromě etky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Ahoj, potřeboval bych zjistit čísla dílů na climatronik na tdi 66 kw.Jde mi hlavně o věci v motorovém prostoru, jaký je potřeba alternátor,jednotka chlazení,trubky,hadice atd. Nebo kde to můžu zjistit, teda kromě etky? budeš dodělávat nebo předělávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Budu dodělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Ahoj nikdo nemá v autě climatronik, že by se kouknul na čísla dílů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Není někdo v okolí MB kdo by dokázal namontovat a zprovoznit klimatizaci v autě? tdi 66 kw rv.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.