kus Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 ahoj, menil jsem pravou zadni stahovacku el. okna, starej typ, tam praskaj ty plastovy packy, nova je uz namontovana, ale nejak nedojizdi okno uplne dolu, asi tak 1 cm zbyde nad okraj dveri (gumy), nevite nekdo co s tim, dilenska prirucka o tom nic nerika, v ty vodici pacce to je nadoraz, utazeny taky dobre, stahovacka je nova, kdyz sem menil pred lety tu u ridice, tak sem mel stejenej problem, ale pak se to najednou rochodilo a zajizdi uz cely, tohle zadni je tedy cerstvi, ale nerikejte mi ze to nejde nejak udelat hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 ahoj, menil jsem pravou zadni stahovacku el. okna, starej typ, tam praskaj ty plastovy packy, nova je uz namontovana, ale nejak nedojizdi okno uplne dolu, asi tak 1 cm zbyde nad okraj dveri (gumy), nevite nekdo co s tim, dilenska prirucka o tom nic nerika, v ty vodici pacce to je nadoraz, utazeny taky dobre, stahovacka je nova, kdyz sem menil pred lety tu u ridice, tak sem mel stejenej problem, ale pak se to najednou rochodilo a zajizdi uz cely, tohle zadni je tedy cerstvi, ale nerikejte mi ze to nejde nejak udelat hned... musíš nově naprogramovat stahovačku, je to popsané v návodě u auta i tady na foru, fígl je v tom, že musíš držet tlačítko i po tom, co sjede okno na "doraz" dolů, čekáš stlačené tak 30s a pak to samé zopakuješ nahoru. Kdo to ví přesně, prosím o doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Nemám takový problém ale toto by mě zajímalo také ..tak kdyby někdo věděl tak doplnujte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Já myslel, že zadní okna celé nesjedou. Taky mám tak 1 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Já myslel, že zadní okna celé nesjedou. Taky mám tak 1 cm. Mě jezdí až dolů ...ale jinak spousty aut to má tak že sjednou jenom tak malinko pod polovičku ..aby ti za jízdy nevyskakovali děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Já myslel, že zadní okna celé nesjedou. Taky mám tak 1 cm. Mě jezdí až dolů ...ale jinak spousty aut to má tak že sjednou jenom tak malinko pod polovičku ..aby ti za jízdy nevyskakovali děti Tak jsem se na to dnes mrknul a levé zadní okno sjede úplně celé a to pravé asi 1 cm v té přední části. Zbytek je komplet dole. Řešit to nebudu. Jezdím vepředu a vzadu jen větrám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak jestli je řešení jenom v tom že budu držet půl minuty vypínač stahování a ono se mi to srovná tak by se o tom dalo uvažovat dát si to dohromady. Jenom by to chtělo vědět co a jak. No ...vyzkoušíme uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mě taky zůstává na obou zadních oknech asi 1cm venku.Neřešil bych to.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 tak záhada vyřešená, stará a nová stahovačka nemá stejně dlouhý pojezd, já dnes dával el. okna a u předků mám jednu novou a jednu starou. Pokud by jste se toho chtěli za každou cenu zbavit, tak jedině koupit sklo do nového typu. Skla dveří od rv 03 jsou kratší a dojíždí až dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tak záhada vyřešená, stará a nová stahovačka nemá stejně dlouhý pojezd, já dnes dával el. okna a u předků mám jednu novou a jednu starou. Pokud by jste se toho chtěli za každou cenu zbavit, tak jedině koupit sklo do nového typu. Skla dveří od rv 03 jsou kratší a dojíždí až dolů no tak to te asi sklamu, vyreseno je prd, protoze jak jsem psal, u ridice mam stary okno a novou stahovacku, nejdriv nesjizdela dolu taky ten centimetr, coz je na pytel, protoze to tlaci do ruky, kdyz jedes studenej loket (na klimu uz nebylo), snad trikrat sem celej mechanismus vyndal a zandal zpatky, porad nic, tak sem jel do servisu, rikam hele nejde dolu a ona natruc poprvi sjela normlane a od ty doby jezdi tak porad, takze sem s tim neudelal nic a beha jak ma, asi se nejak vybehaly ty lanka a sjelo to dolu, nevim proc, jinak ten nove menenej zadek porad stejne, ale tam se na to da vykaslat, vepredu je to ale dost blbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tak záhada vyřešená, stará a nová stahovačka nemá stejně dlouhý pojezd, já dnes dával el. okna a u předků mám jednu novou a jednu starou. Pokud by jste se toho chtěli za každou cenu zbavit, tak jedině koupit sklo do nového typu. Skla dveří od rv 03 jsou kratší a dojíždí až dolů no tak to te asi sklamu, vyreseno je prd, protoze jak jsem psal, u ridice mam stary okno a novou stahovacku, nejdriv nesjizdela dolu taky ten centimetr, coz je na pytel, protoze to tlaci do ruky, kdyz jedes studenej loket (na klimu uz nebylo), snad trikrat sem celej mechanismus vyndal a zandal zpatky, porad nic, tak sem jel do servisu, rikam hele nejde dolu a ona natruc poprvi sjela normlane a od ty doby jezdi tak porad, takze sem s tim neudelal nic a beha jak ma, asi se nejak vybehaly ty lanka a sjelo to dolu, nevim proc, jinak ten nove menenej zadek porad stejne, ale tam se na to da vykaslat, vepredu je to ale dost blbi tak si jdu posypat hlavu popelem, párkrát jsem to projel a jedou už dolu. bych si dal facku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.