kops Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc. Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Podívej se na pojitky a do MR 2001 to je přes relé Zásuvka jde jen se zapnutým zapalováním To relé taky může zlobit. . OD MR 2001 je trvale pod proudem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Podívej se na pojitky a do MR 2001 to je přes relé Zásuvka jde jen se zapnutým zapalováním To relé taky může zlobit. . OD MR 2001 je trvale pod proudem. Nemáš to náhodou opačně?? Mám MR98 a mám to stále zaplé. Kops: zkountroluj kostru, pokud prosvěcuje žárovička, může se to přes ní ukostřovat Editováno: 10. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Podívej se na pojitky a do MR 2001 to je přes relé Zásuvka jde jen se zapnutým zapalováním To relé taky může zlobit. . OD MR 2001 je trvale pod proudem. Nemáš to náhodou opačně?? Jak opačně ? Ty proudy tam jdou skutečně jen při zapnutém zapalování, jen někdy je proud na zapik a vedle lehce prosvěcuje na osvětlení.... a nebo jde normální proud na osvětlení a do zapiku nejde nic.. Jako by se to tam někde tlouklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Podívej se na pojitky a do MR 2001 to je přes relé Zásuvka jde jen se zapnutým zapalováním To relé taky může zlobit. . OD MR 2001 je trvale pod proudem. Nemáš to náhodou opačně?? Jak opačně ? Ty proudy tam jdou skutečně jen při zapnutém zapalování, jen někdy je proud na zapik a vedle lehce prosvěcuje na osvětlení.... a nebo jde normální proud na osvětlení a do zapiku nejde nic.. Jako by se to tam někde tlouklo... Nějak jsem odentroval nedokončenou myšlenku, už je to doplněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Podívej se na pojitky a do MR 2001 to je přes relé Zásuvka jde jen se zapnutým zapalováním To relé taky může zlobit. . OD MR 2001 je trvale pod proudem. Nemáš to náhodou opačně?? Mám MR98 a mám to stále zaplé. Kops: zkountroluj kostru, pokud prosvěcuje žárovička, může se to přes ní ukostřovat čoveče já nevím zda to je kostra. Zlobí jen toto a vývod asi bude někde z pojistkové skříňky a tym to kostřené bude, jinak by toho zlobilo více, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... Podívej se na pojitky a do MR 2001 to je přes relé Zásuvka jde jen se zapnutým zapalováním To relé taky může zlobit. . OD MR 2001 je trvale pod proudem. Nemáš to náhodou opačně?? Mám MR98 a mám to stále zaplé. Kops: zkountroluj kostru, pokud prosvěcuje žárovička, může se to přes ní ukostřovat čoveče já nevím zda to je kostra. Zlobí jen toto a vývod asi bude někde z pojistkové skříňky a tym to kostřené bude, jinak by toho zlobilo více, ne ? jukni na kostru u zapalovače v tom konektoru. Nebo to pak vede z pojistkovky od pojistky č. 41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Já jsem měl nějaký podobný problém . Pokud to máš opravdu předfacelift tak dle obrázku relé 7 je relé pro zapalovač cigaret. Vyndal jsem ho dal jsem tam klem (propojil trvale) . Problém se vyřešil, navíc mám trvale zásuvku pod porudem a to mi vyhovuje na notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 R24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 tx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 díky všem, zítra se tomu budu věnovat a dám vědět jak jsem dopadl..... Asi to udělám stejně jako Pepa, stálý proud by mi taky vyhovoval.... ještě jednou děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já jsem měl nějaký podobný problém . Pokud to máš opravdu předfacelift tak dle obrázku relé 7 je relé pro zapalovač cigaret. Vyndal jsem ho dal jsem tam klem (propojil trvale) . Problém se vyřešil, navíc mám trvale zásuvku pod porudem a to mi vyhovuje na notebook. Pepa007, petan: mohli by ste mi poslat link na tie schemy, pripadne ich nejako inak poskytnut? Vdakaaaa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ted jsem u kámoše řešil nefunkční zapalovač r.v 1998, kouknu do návodu na číslo pojistky a ve skřínce chyběl, dám tam jinou a ona nedrží tak jsem šel po pojistkách a hledal prasklou, našel ale dle návodu to měla být pro vyhřívání sedaček, který tam nejsou soudruzi v tom maj krapet zmatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... podívej se jestli nemáš zaplé blokování otevírání zadních oken u dveří řidiče, pokud je zaplé blokuje to napájení zapalovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Přátelé, kamarádi.....prosím o pomoc.Myslel jsem, že mám v háji zapalovač, ale zjistil jsem, že mám neplechu v elektrice. Když mi jde proud do zapalovače, tak jde slabý proud na osvětlení popelníku /žárovka v zkoušečce jen skomírá/. A dnes nejde proud do zapalovače, ale jde "normální" do osvětlení popelníku. Nejsem tak silný kuřák, ale zásuvku používám i na jiné věci a dovolená se blíží.... Nemáte někdo schéme zapojení ? Pokud by to bylo někde přerušené, asi bych natáhl nové kabely... podívej se jestli nemáš zaplé blokování otevírání zadních oken u dveří řidiče, pokud je zaplé blokuje to napájení zapalovače Ano to je u předfaceliftu taky pravda. Může to být právě tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 tak opraveno a už je vše funkční.... Nakonec se ukázal problém v relátku, ale už bylo nahrazeno..... Jinak děkuji za tipy, vůbec by mne nenapadlo, že by to mohlo mít i souvislost s blokováním oken....chápu bezpečnost, ale když mám zapik před sebou.... ale ještě jednou díky všem a až budete potřebovat připálit, dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 To relé, o kterím tady píšete se dávalo od srpna 98 do srpna 2000. Tudíž MR 99a 00, tak proto jsem ho v mém MR98 a DP hledal marně. Dobrá věc by to byla, ale na zapalovač u zadních sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas2892 Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Hoj... snad to ještě někdo bude číst :)... řeším právě vypínající se zapalovač za jízdy, mám na tom napojenou kameru a když se to uprostřed jízdy vypne není to to co by člověk chtěl zrovna. Koukal jsem pod zapalovač na kabeláž která je v pořádku kam jsem také napájel napájení pro kameru. Zkoušet blokaci zadních oken asi nemá u mě smysl jelikož zásuvka funguje ale občas se přeruší a pak funguje dál. Pojistky jsem kontroloval už několikrát a také nic. Poslední nápad je relé.... jenže vámi popsané relé na pozici č. 7 žádné relé nemám tudíž jsem zmaten přes jaké relé by to mohlo jít. Díky za všechny rady nápady... octávia je výroby 10/2000 L&K 1.8T AGU v příloze posílám foto relátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.