Přejít na obsah

Program na servis

mawerick1

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi.Mám prosbičku:mám Óčko I model 2000 a chtěl bych se naučit nějaké diagnostické operace.Moje prosbička spočívá v tom,že nemůžu sehnat jakýkoliv diagnostický program - respektive se mi za něj nechce platit.Nevíte někdo,kde by se dal volně stáhnout??Nemám moc peněz nazbyt.Už takhle budu muset obhajovat u přítelkyně nákup kabelu :-(.Nejedná se mi o nějaký super program pro speciální diagnostiku - jsem začátečník - tak jen nějaké nahlížení do registru závad,mazání atd.Předem Vám moc děkuji.

Martin :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidi.Mám prosbičku:mám Óčko I model 2000 a chtěl bych se naučit nějaké diagnostické operace.Moje prosbička spočívá v tom,že nemůžu sehnat jakýkoliv diagnostický program - respektive se mi za něj nechce platit.Nevíte někdo,kde by se dal volně stáhnout??Nemám moc peněz nazbyt.Už takhle budu muset obhajovat u přítelkyně nákup kabelu :-(.Nejedná se mi o nějaký super program pro speciální diagnostiku - jsem začátečník - tak jen nějaké nahlížení do registru závad,mazání atd.Předem Vám moc děkuji.

Martin :help:

Proč nezkusíš použít funkci hledat. Omílá se to tu pořád dokola.Třeba můžeš zkusit tady

http://www.hackersrussia.ru/Cells/OBD2/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...