mawerick1 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ahoj lidi.Mám prosbičku:mám Óčko I model 2000 a chtěl bych se naučit nějaké diagnostické operace.Moje prosbička spočívá v tom,že nemůžu sehnat jakýkoliv diagnostický program - respektive se mi za něj nechce platit.Nevíte někdo,kde by se dal volně stáhnout??Nemám moc peněz nazbyt.Už takhle budu muset obhajovat u přítelkyně nákup kabelu :-(.Nejedná se mi o nějaký super program pro speciální diagnostiku - jsem začátečník - tak jen nějaké nahlížení do registru závad,mazání atd.Předem Vám moc děkuji. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ahoj lidi.Mám prosbičku:mám Óčko I model 2000 a chtěl bych se naučit nějaké diagnostické operace.Moje prosbička spočívá v tom,že nemůžu sehnat jakýkoliv diagnostický program - respektive se mi za něj nechce platit.Nevíte někdo,kde by se dal volně stáhnout??Nemám moc peněz nazbyt.Už takhle budu muset obhajovat u přítelkyně nákup kabelu :-(.Nejedná se mi o nějaký super program pro speciální diagnostiku - jsem začátečník - tak jen nějaké nahlížení do registru závad,mazání atd.Předem Vám moc děkuji.Martin Proč nezkusíš použít funkci hledat. Omílá se to tu pořád dokola.Třeba můžeš zkusit tady http://www.hackersrussia.ru/Cells/OBD2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.