Lube Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 To si myslim, ze je nesmysl. 200 koni neni maxim co ten motor umi. Spis to byl BOV co uz neumel tolik. Tak jakej bys mě doporučil aby to bylo ono. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 To si myslim, ze je nesmysl. 200 koni neni maxim co ten motor umi. Spis to byl BOV co uz neumel tolik.Tak jakej bys mě doporučil aby to bylo ono. dík No pisnul bych MartinojRS a dal ten co ma on Ma taky 200 koniku a resil to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 tak dnes som kupil tento http://tuning.autodoplnky.cz/blow-off-vent...-chrom-s1868445 a stalo sa mi najvecsie nestastie ake sa mi len stat mohlo. Celi nateseny som ho isiel zapojit a ked som chcel odpojit tu podtlakovu hadicku od tej ciernej veci tak sa mi proste rozpadla v ruke, no je to mozne? take nestastie? Kde ju kupim???? staci tam dat niaku podobnu??? alebo treba presne hentu???? kolko asi stoji???? co mam potom spravit s tou ciernou vecou do ktorej su tie hadicky zapojene teras??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 tu je foto tej hadicky a tiej ciernej veci z ktorej sa odlomila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Jednoduse, me se stalo to same, musis jit do nejakeho servisu nebo prodejny nahradnich dilu a koupit si novou podtlakovou hadici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 tak hadicku som dnes kupil, zapojil a? NEJDE TO!!! ja neviem preco, neviem ci to zapajam do spravnych hadiciek a zda sa mi ze ta pruzina je moc silna, poradte mi ako to mam zapojit, a co s tym mam spravit aby to fungovalo ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 tak uz to fuguje je to brutalita ty kokso, este som ti nikdy nepocul nazivo ale toto je parada Len sa tak ludia otacaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 tak uz to fuguje je to brutalita ty kokso, este som ti nikdy nepocul nazivo ale toto je parada Len sa tak ludia otacaju [/quot] A co mas za rok O1? A cos tam dal az BOV? dik (kdyby si chtel nahrat nejaky video tak bych urcite nebyl sam proti :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 dal som tam tento http://tuning.autodoplnky.cz/blow-off-vent...-chrom-s1868445 a som s nim dost spokojny, ajked sa mi nezda byt moc najkvalitnejsie vyrobeny, ale hlavne ze funguje video ti mozem nahrat ale iba telefonom bo kameru nemam a potom neviem ako sa sem davaju videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 a jo som zabudol 2001 AGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak ti blahololopreju , ale ze je to pecka co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ahoj,ted jsem si objednal u sportmotoru,blow off ventyl,za 3500kč,co vy nato bude to ok. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 to bude good, podla mna zbytocne drahy, mne ten moj odfukuje a som max spokojny, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 to bude good, podla mna zbytocne drahy, mne ten moj odfukuje a som max spokojny, Mě to taky připadá docela drahý,ale chtěl jsem něco lepšího, aby to nedělalo neplechu.A hlavně aby to šlo pěkně slyšet.A kde jsi ho kupoval ty?Nemáš nějakej odkaz? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Mě to taky připadá docela drahý,ale chtěl jsem něco lepšího, aby to nedělalo neplechu.A hlavně aby to šlo pěkně slyšet.A kde jsi ho kupoval ty?Nemáš nějakej odkaz? díky. podivej se na www.saabtuning.cz , tam mají slušný výběr za slušný peníz. Konkrétně http://www.saabtuning.cz/tdilys7.htm Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Alegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Jojo,díky,ale kteréj bude dobréj?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Jojo,díky,ale kteréj bude dobréj?????? ŠEL BYCH DO TOHO ZA 2099,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dík. Ty máš už nějakou zkušenost s tím ventilem? Zítra tam zkusím zavolat, uvidím co mi řeknou, kdyžtak bych si ho objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak jsem tam dal ten ventil . Čekal jsem větší efekt v tom odfukování.Ale ještě ho pořád šteluju. Když jsem ten štelovací šroub odšrouboval až na konec, tak na volnoběh to chcíplo. Když jsem brzdil.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 A co je to presne za ventil, nejlepe hod link nebo jmeno toho modelu. Ja koupil na www.autodoplnky.cz nejakej asi za 1000 Kč a proste to neslo kloudne nastavit, porad to hazelo na vagu chyby co se tyce turbodmychadla apod. a stejne kdyz se to sestelovalo a ze sme si s tim ve trech lidech hrali cele odpoledne tak to auto nejlelo tak jak ma, nekde to asi podfukovalo a nechtelo jet vic jak 210 km/h a i na trojku ctyrku uz bylo znat, ze to nema takovou silu.. Mel si to pripojeny potom na vagu? Nehazi ti to taky nejaky chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ked brzdim motorom, napriklad dole z kopca ze mam zaradenu trojku a nepridavam tak sa mi ten ventil otvory a fuciii az kym nepridam alebo nevyradim rychlost alebo nestlacim spojku. Ja som myslel ze motor vytvara podlak iba chvilku kym klesaju otacky. ako to mate vy????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ked brzdim motorom, napriklad dole z kopca ze mam zaradenu trojku a nepridavam tak sa mi ten ventil otvory a fuciii az kym nepridam alebo nevyradim rychlost alebo nestlacim spojku. Ja som myslel ze motor vytvara podlak iba chvilku kym klesaju otacky. ako to mate vy????? tak to mas spatne nastaveny, utika ti to, a by ho to chtelo vic zavrit (dotahnout)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Neni to tenhle ventil? http://cartuning.cz/index.php?main_page=pr...products_id=238 Ja uz totiz nechci podruhy koupit neco co mi zase nebude fungovat- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 jojo, to je přesně on co tam mám.Budto už je ta pružinka nějaká unavená nebo nevím. Není to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.