sláveček Vloženo 11. Červen 2007 Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Potrebujem chybnú anténu vymeniť za novú a chcem vedet postup co a kde demontovat, aby som sa dostal ku káblu antény. Kdo má už stýmto skušenosť, rád se poradím. Dekuji ! Editováno: 11. Červen 2007, autor: sláveček Citovat
vikino1 Vloženo 11. Červen 2007 Vloženo 11. Červen 2007 Demontuj pravu časť prist. dosky ,vytiahni kryt na pr. prednom stlpiku a kryt nad nad 5dverami.Povol antenu na streche a vytiahni konektor z radia.Paskou alebo drôtom uviaž novy kabel z anteny na starý a pomaly tahaj stary von zo zadu auta aby sa ti ten nový nevytiahol.Ak to budeš mať pozapajaj to ako bolo a jeto Zapoj to ako bolo pôvodne a môžeš ísť na pivo! Citovat
sláveček Vloženo 17. Červen 2007 Autor Vloženo 17. Červen 2007 (editace) Demontuj pravu časť prist. dosky ,vytiahni kryt na pr. prednom stlpiku a kryt nad nad 5dverami.Povol antenu na streche a vytiahni konektor z radia.Paskou alebo drôtom uviaž novy kabel z anteny na starý a pomaly tahaj stary von zo zadu auta aby sa ti ten nový nevytiahol.Ak to budeš mať pozapajaj to ako bolo a jeto Zapoj to ako bolo pôvodne a môžeš ísť na pivo! Dík za odpoveď a stručný návod, už som trochu v obraze. Môžeš mi ešte doporučiť, akú anténu si mám zohnať? Samozrejme mimo, tej originálnej škoda. Editováno: 17. Červen 2007, autor: sláveček Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.