sláveček Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) Potrebujem chybnú anténu vymeniť za novú a chcem vedet postup co a kde demontovat, aby som sa dostal ku káblu antény. Kdo má už stýmto skušenosť, rád se poradím. Dekuji ! Editováno: 11. Červen 2007, autor: sláveček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Demontuj pravu časť prist. dosky ,vytiahni kryt na pr. prednom stlpiku a kryt nad nad 5dverami.Povol antenu na streche a vytiahni konektor z radia.Paskou alebo drôtom uviaž novy kabel z anteny na starý a pomaly tahaj stary von zo zadu auta aby sa ti ten nový nevytiahol.Ak to budeš mať pozapajaj to ako bolo a jeto Zapoj to ako bolo pôvodne a môžeš ísť na pivo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláveček Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 (editace) Demontuj pravu časť prist. dosky ,vytiahni kryt na pr. prednom stlpiku a kryt nad nad 5dverami.Povol antenu na streche a vytiahni konektor z radia.Paskou alebo drôtom uviaž novy kabel z anteny na starý a pomaly tahaj stary von zo zadu auta aby sa ti ten nový nevytiahol.Ak to budeš mať pozapajaj to ako bolo a jeto Zapoj to ako bolo pôvodne a môžeš ísť na pivo! Dík za odpoveď a stručný návod, už som trochu v obraze. Môžeš mi ešte doporučiť, akú anténu si mám zohnať? Samozrejme mimo, tej originálnej škoda. Editováno: 17. Červen 2007, autor: sláveček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.