Přejít na obsah

Dveře u spolujezdce

Hadža

Doporučené příspěvky

Zdravím. Nejednou mi přestal jít centrál od předních pravých dveří a nejde ani ovládání zpětného zrcátka u spolujezdce. Přes zámek spolujezdce CZ funkuje na všechny dveře. Mohla by být vadná jednotka dveří spolujezdce ve dveřích?

Co doporučujete vyzkoušet, VAGa mám..... děkuji

Editováno: , autor: Hadža
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Nejednou mi přestal jít centrál od předních pravých dveří a nejde ani ovládání zpětného zrcátka u spolujezdce. Přes zámek spolujezdce CZ funkuje na všechny dveře. Mohla by být vadná jednotka dveří spolujezdce ve dveřích?

pokud máš VAG, napíchni to a vyjeď seznam závad na adr 46 centrál. třeba to něco napoví, pak bych zkusil zkuntrolovat kontakty ve dveřích, rádo to oxidoje

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

pokud máš VAG, napíchni to a vyjeď seznam závad na adr 46 centrál. třeba to něco napoví, pak bych zkusil zkuntrolovat kontakty ve dveřích, rádo to oxidoje

Ahoj, mám sice Golfa IV, ale mám úplně stejný problém. Od začátku co ho mám nefunguje el. ovládání zrcátek a teď najednou přestal fungovat centrál ve dveřích spolujezdce, přesně jak píšeš ty. O zrcátkách diagnostika nic nepíše, o centrálu píše:

00929 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana spolujezdce (F221)

27-00 - nesmyslny signal

Přišel už jsi na něco? Já teď sháním novej zámek s centrálem, ještě by to chtělo mít schéma napájení, kabely jsem prověřoval ale není na nich idět žádné poškození, ale nemám scháma tak nevím, kde má jít napájení, do motorku centrálu jde 8 kabelů.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Pozor vsem - pokud zamknete auto a zjistite ze vam u dveri pojistka nezacvakne a vylitne zpet ven, ale ne tolik jak je jindy - trosku je vice ponorena, mate spatny zamek.

Uz jsem nad tim laboroval a zjistil jsem ze mikrospinace vsechny jsou ok, vse po mechanicke strance taky, ale jedna vec praskla - byla to malá zkrutna pruzina . uz se to stalo na dvou zamkach a vzdy jsem musel koupit nový zamek - nikdo vam tu pruzinku neproda. Zkousel jsem ji i nahradit perkem ale pruzinka slouzi pruzne po prepnuti i na druhou stranu.

Po prasknuti nechodi vnitrni safesystem tak jak ma a jeho vnitrni uhoz nedotlaci klapku ke spinaci na safe.

Ta pruzinka ma mít trosku delsi nozicky ale je to ta na kterou ta sipka ukazuje.

------------------Pruzinku najdete na zamku kde se pripojuje tahlo na zamykaci pojistku------------------------

post-3876-1185260801_thumb.jpg

post-3876-1185261669_thumb.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

Celicky den hrani a pak po drobnem prezkoumani pruzinka, ale nikdo vam ji samotnou neproda, jen celej zamek. Zkousel jsem ji nahradit perkem, ale fungovalo, ale mel jsem kapanek vetsi rozmer.

pokud si to jen chcete odzkouset - zapojte vadny zamek a odpojte vsechny tahla. Muzete i celicky zamek odpojit a vyndat a aby vam zbyl jen krabicka se servem - vse mechanicke pryc. Ale to jen komu se chce.

Tam kde ta pruzinka je praskla - jsme zkousel rucne na kolik ma pusobyt a po nejake chvilce jsem prisel ze musi tlacit vice na jednu stranu, tak jsem prstem pomahal mechanismu a safe system byl zase ok. Ale najit perko ktere ma stejne parametry jako ta pruzinka se nepodarilo najit.

post-3876-1185261367_thumb.jpg

post-3876-1185261373_thumb.jpg

post-3876-1185261378_thumb.jpg

post-3876-1185261384_thumb.jpg

post-3876-1185261389_thumb.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

Zdravim....joystock mi nefunguje uz od koupi auta (mam ten, co ovlada L+R dohromady)...pojistky jsem kontroloval...v poradku...takze asi KO bude ovladac...jeste nebyl cas ho vymenit.

Ale muj dotaz se tyka jine veci...kdyz zamykam, tak spolujezdcovy dvere silene mlati (jakoby mechanicky naraz)...pokud je zacvaknu rucne a zbytek centralem, je to tiche... Delo pri zamykani i odemykani... nikdy jsem nemel dvere rozdelane...takze ani nevim, jak to tam vypada...muze tam nejak kladka do neceho mlatit ?

BTW: uz to takhle funguje cca rok a nikdy zadna zvlastnost v chovani...

Diky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...