Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nevim jestli se to tu resilo. u Pasika lze centralne vypnout Climatronic jednim tlacitkem. U Octavky nelze. Na jednom spanelskem foru jsem nasel navod jak toto zprovoznit i u OKI a ono to vazne funguje. Uz neni treba tocit jako blazen koleckem a hlavne po zapnuti si pamatuje opet puvodni nastaveni.

Uz to nekdo z Vas ma ? A co na to kluci blizci MB procpak nam to tam nedavaji standartne ?

Nyni shanim pultlacitko s napisem OFF a diodou. Neporadite ?

Krysimlade

Upraveno od KRYSIMLADE

teď jsem to dělal Petrandovi a myslí,že to tady někdo dokonce fotil.Hledej v sekci OII.je to práce na cca dvě minuty

• Autor

Diky hotovo vyrizenio. Uz to jede. Co pak dalsiho lze takto upravit o)))

teď jsem to dělal Petrandovi a myslí,že to tady někdo dokonce fotil.Hledej v sekci OII.je to práce na cca dvě minuty

tohle se tu probíralo uz snad pul roku zpátky

tohle se tu probíralo uz snad pul roku zpátky

To jsem ještě neměl OII, takže jsem to nečetl :blbec:

To se pak vypne všechno jako když bych najel kolečkem až doleva nebo jen klima?

jo jo, to se vypne úplně fšechno. I motor. :smich::smich::smich:

a ještě to zatroubí na pozdrav :)

Je skoda ze tam neni uz od vyroby tlacitko OFF s podsvicenim a kontrolkou!! :( Kdyby to aspon slo dodelat se stejnym podsvicenim... :aggressive:

Je skoda ze tam neni uz od vyroby tlacitko OFF s podsvicenim a kontrolkou!! :( Kdyby to aspon slo dodelat se stejnym podsvicenim... :aggressive:

Když se tam dá tlačítko z VW, tak to svítit asi nebude, není tam přivedený proud, co?

a ještě to zatroubí na pozdrav :)

...maximálně troubit to bude, co :blbec:?

Když se tam dá tlačítko z VW, tak to svítit asi nebude, není tam přivedený proud, co?

Spis jsem tady cetl ze tam neni vubec dioda... :angry:

njn, koncernová politika

njn, koncernová politika

Tohle me fakt mrzi...pochopim tu diodu, ale ne ten malinkej kousek plastu a je z toho funkcni tlacitko OFF na klimatizaci!!

co na tom nechápeš? podívej jakej je(kromě designu samozřejmě)rozdíl Passat vs OII.- plynová vzpěra haubny v serii(to ma i Polo v základu), dojezdy stropních madýlek, zmiňovaný tlačítko OFF...těch věcí bude víc, prostě jsou rozdíly, který musí bejt vidět mezi VW a Škodou...s tim nic nenaděláme

co na tom nechápeš? podívej jakej je(kromě designu samozřejmě)rozdíl Passat vs OII.- plynová vzpěra haubny v serii(to ma i Polo v základu), dojezdy stropních madýlek, zmiňovaný tlačítko OFF...těch věcí bude víc, prostě jsou rozdíly, který musí bejt vidět mezi VW a Škodou...s tim nic nenaděláme

Samozrejme ze Octavia nikdy nebude Passat, bude mit vzdycky neco navic!! Ale prijde mi divny ze kdyz je to koncernovej dil (Z Touranu, Golfu atd) kde vsude je tlacitko OFF, tak proc se obtezujou to u Octavie zaslepit (funkci tlacitko)!! :aggressive: To je uplne naschval!!! U vzpery atd. je to jasny, nekde se musi setrit!!!

tady nejde o ušetření, ale prostě o to, že je to škodovka

Nebo tak!! :(

Nebo tak!! :(

Taky si myslím, že tohle bude ten hlavní důvod.

Co komplet talčítko s diodou? Nevím jak to vypadá vevnitř, ale přece to nemůže být takový problém...

Co komplet talčítko s diodou? Nevím jak to vypadá vevnitř, ale přece to nemůže být takový problém...

Se podivej sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...15403&st=50 S tim podsvicenim to asi problem bude, nebo by to spis vyslo hodne draho kvuli jedne diode!! :feve:

Se podivej sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...15403&st=50 S tim podsvicenim to asi problem bude, nebo by to spis vyslo hodne draho kvuli jedne diode!! :feve:

Až nebudem roupama vědět co, jdem do toho :p

Až nebudem roupama vědět co, jdem do toho :p

Ja bych taky porad neco "tunil" na aute... :kol-135:

[Ja bych taky porad neco "tunil" na aute... :kol-135:

Na tohle byla úžasná Fabia skoro classic, tam bylo pořád co tunit, OII RS moc příležitostí neskýtá :p

[Ja bych taky porad neco "tunil" na aute... :kol-135:

Na tohle byla úžasná Fabia skoro classic, tam bylo pořád co tunit, OII RS moc příležitostí neskýtá :p

To ne, ale porad se tam zatim neco najde!! ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.