Říjen 22, 200717 r Já jsem se naučil od té doby co mám tlačítko OFF sprovozněné ho používat dost často např. takhle: V létě nasednu do rozpáleného auta a po nastartování se po chvilce roztočí ventilátor Climatronicku naplno, takže neslyším vlastní slovo, no a v té chvíli mi někdo zavolá. Levou rukou přijmu hovor na MF volantu a pravou součastně vypínám Climatronic. Nechápu proč to není již s výroby funkční!
Říjen 22, 200717 r Mě to tlačítko zmačknout nejde. Žádnou záslepku tam nemám. Tak se omlouvám ,ale netušil jsem ,že to musím odlomit tak už mě to taky funguje. Ahoj. Upraveno Říjen 31, 200717 r od Mir@
Říjen 22, 200717 r Já jsem se naučil od té doby co mám tlačítko OFF sprovozněné ho používat dost často např. takhle: V létě nasednu do rozpáleného auta a po nastartování se po chvilce roztočí ventilátor Climatronicku naplno, takže neslyším vlastní slovo, no a v té chvíli mi někdo zavolá. Levou rukou přijmu hovor na MF volantu a pravou součastně vypínám Climatronic. Nechápu proč to není již s výroby funkční! Bych se upekl ale tlačítko si taky zprovozním
Listopad 1, 200717 r Zdravím, vyřešil někdo z Vás na panelu OII to podsvětlení tlačítka OFF (případně i indikaci vypnutí) ?
Listopad 1, 200717 r Jasně, horko taky moc nemusím ale jak jinak v takové situaci telefonovat? Zdravím, vyřešil někdo z Vás na panelu OII to podsvětlení tlačítka OFF (případně i indikaci vypnutí) ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.