THORIN Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Já jsem se naučil od té doby co mám tlačítko OFF sprovozněné ho používat dost často např. takhle: V létě nasednu do rozpáleného auta a po nastartování se po chvilce roztočí ventilátor Climatronicku naplno, takže neslyším vlastní slovo, no a v té chvíli mi někdo zavolá. Levou rukou přijmu hovor na MF volantu a pravou součastně vypínám Climatronic. Nechápu proč to není již s výroby funkční! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mir@ Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 (editace) Mě to tlačítko zmačknout nejde. Žádnou záslepku tam nemám. Tak se omlouvám ,ale netušil jsem ,že to musím odlomit tak už mě to taky funguje. Ahoj. Editováno: 31. Říjen 2007, autor: Mir@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Já jsem se naučil od té doby co mám tlačítko OFF sprovozněné ho používat dost často např. takhle: V létě nasednu do rozpáleného auta a po nastartování se po chvilce roztočí ventilátor Climatronicku naplno, takže neslyším vlastní slovo, no a v té chvíli mi někdo zavolá. Levou rukou přijmu hovor na MF volantu a pravou součastně vypínám Climatronic. Nechápu proč to není již s výroby funkční! Bych se upekl ale tlačítko si taky zprovozním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Jasně, horko taky moc nemusím ale jak jinak v takové situaci telefonovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Zdravím, vyřešil někdo z Vás na panelu OII to podsvětlení tlačítka OFF (případně i indikaci vypnutí) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Jasně, horko taky moc nemusím ale jak jinak v takové situaci telefonovat? Zdravím, vyřešil někdo z Vás na panelu OII to podsvětlení tlačítka OFF (případně i indikaci vypnutí) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.