TomasB Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 V úterý manželce řekl doktor podle ultrazvuku, že má prcek jednu ledvinu zvětšenou a jednu extrémně zvětšenou. Tímto relativně bezproblémové těhotenství končí. Poslal nás do FN v HK. Dnes jsme tam byli. Já jsem uvnitř nebyl, ale doktorka prej prskala, že nejsme objednaní, ačkoliv nás dle toho prvního doktora měli očekávat. Řekla že je to špatný, že ta ledvina je v prdeli, ale že nemá čas a ať příjdem za 14 dní. A máme prej počítat s tím, že si tam manželku nechaj a je i možné, že budou operovat ještě v těhotenství. Jinak každopádně budeme muset rodit tam a je jisté, že malej bude trávit první týdny či měsíce v nemocnici. Super vyhlídky. Jen doufám, že tím "nemám čas" něco neprošvihnou. Ku.va, vůbec nevíme co bude, ale doktorčiny řeči, že pokud bude čas, tak nás příště na dětském poučí, jak se o "takové" dítě starat... To je opravdu povzbudivé. Jak to u nás doma vypadá snad ani nemusím povídat. Manželka bulí, je vzteklá a já jsem furt někde v prdeli na cestách. Hromadí se mi administrativa a vůbec na to nemám náladu to zpracovávat. Včera jsem se ještě uklidňoval, že to nebude tak zlý a dobře to dopadne, ale po dnešku teda nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 V úterý manželce řekl doktor podle ultrazvuku, že má prcek jednu ledvinu zvětšenou a jednu extrémně zvětšenou. Tímto relativně bezproblémové těhotenství končí. Poslal nás do FN v HK. Dnes jsme tam byli. Já jsem uvnitř nebyl, ale doktorka prej prskala, že nejsme objednaní, ačkoliv nás dle toho prvního doktora měli očekávat. Řekla že je to špatný, že ta ledvina je v prdeli, ale že nemá čas a ať příjdem za 14 dní. A máme prej počítat s tím, že si tam manželku nechaj a je i možné, že budou operovat ještě v těhotenství. Jinak každopádně budeme muset rodit tam a je jisté, že malej bude trávit první týdny či měsíce v nemocnici. Super vyhlídky. Jen doufám, že tím "nemám čas" něco neprošvihnou. Ku.va, vůbec nevíme co bude, ale doktorčiny řeči, že pokud bude čas, tak nás příště na dětském poučí, jak se o "takové" dítě starat... To je opravdu povzbudivé. Jak to u nás doma vypadá snad ani nemusím povídat. Manželka bulí, je vzteklá a já jsem furt někde v prdeli na cestách. Hromadí se mi administrativa a vůbec na to nemám náladu to zpracovávat. Včera jsem se ještě uklidňoval, že to nebude tak zlý a dobře to dopadne, ale po dnešku teda nevím... Mno takový jednání by mě teda pěkně nakrklo. Ale uvidíš, dobře to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 zkus ještě vydržet Vašík měl taky jednu ledvinku o dost menší a taky nás strašily s perací a nakonec vše OK a doteď bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 zkus ještě vydržetVašík měl taky jednu ledvinku o dost menší a taky nás strašily s perací a nakonec vše OK a doteď bez problémů. Tady to je naopak, jedna je zvětšená a druhá extrémně zvětšená. Strašej nás tím, že ta jedna je K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Držím palce, ať to všechno dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Mohlo by se to jeste srovnat, nejhorsi je, ze s tim clovek neudela vubec nic... Preji, at je to dobry, pokud mozno, kdyz ne, tak co nejlepsi... Ale jednani doktorky by me nenechalo uplne asi v pohode... Zazival jsem tez stresy pred narozenim, ale nikdo mtakto nejednal, naopak se snazili byti v klidu, vysvetlit a ne ze nemaji cas. Bych bouchnul!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Mohlo by se to jeste srovnat, nejhorsi je, ze s tim clovek neudela vubec nic... Preji, at je to dobry, pokud mozno, kdyz ne, tak co nejlepsi... Ale jednani doktorky by me nenechalo uplne asi v pohode... Zazival jsem tez stresy pred narozenim, ale nikdo mtakto nejednal, naopak se snazili byti v klidu, vysvetlit a ne ze nemaji cas. Bych bouchnul!!! Já u toho nebyl, dovnitř mně nepustili. Čekal jsem na chodbě. Dozvěděl jsem se to až se vrátila. Mám strach co bude, protože ta jedna ledvina je hodně. A to při minulém ultrazvuku byla jen jedna ledvina mírně zvětšená, což tehdy říkal doktor, že se srovná až se vyčůrá po porodu. A za ten cca měsíc se to takhle zvrtlo. Se bojím, že se to do porodu ještě zhorší. A nějak si neumím představit, jak se operuje nenarozené dítě aniž by ho předčasně porodili. I tato varianta nad námi visí. Za ty dva tejdny se nejspíš z té nemocnice vrátím sám, asi si tam manželku nechají na průbežné monitorování, teda na to nás připravujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 kurva co se to ted děje kolega v práci maj taky nějaký problém y a termín už za 2 týdny a hned prej malá půjde na opraci s plícema zkurvenej hektickej život a civilizační choroby...Tome držím palce at je vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Kurňa chlape, hlavně se drž, uvidíš, že to bude nakonec v pohodě. Bráchu strašili taky s něčím podobným a teď má krásného zdravého kluka. Ať Vám to dopadne co nejlíp. Ta doktorka smutný, každej je nějakej a třeba to bude i přes to, že se chová hulvátsky, odbornice na svém místě. držím palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Neboj, bude to dobré a kluk bude jako buk. Mě spíš udivuje to jednání FN HK naše rodina tam má velmi dobré zkušennosti a nedám na ně dopustit. Taky se ta doktorka mohl chovat trošku lépe v takové situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ahoj, tak to mne moc mrzi. To chovani v nemocnici, hnuj, ale bud silnej a per se za rodinu, nenech se odbyt, zkus jinej spital, klidne nekde dal.... drzim palce... Jeste jedna vec, kdybys chtel zkusit jeste jinou, nez klasickou medicinskou cestu, nejakou alternativu, napis mi SZ... Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ahoj, moc moc držím palce nech sa to všetko urovná, skús sa poradiť s nejakým ozajstným odborníkom v tejto oblasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) větší kapacity na vady v prenatálním vývoji, a následné možná komplikovanější porody, bys v ČR jen těžko hledal... změna špitálu fakt není v dané věci ku prospěchu. Je sice neomluvitelné chování té lékařky, ale nikdo z nás tam nebyl a je to zprostředkované už přes 2 osoby a lékařka se určitě nevyjádřila, cituji: "že ta ledvina je v prdeli" atd... adi byla nerudná, ale jestli tam měl ten jiný lékař třeba zavolat a neudělal to... No každopádně by ji za to měl někdo podrbat, jde tu přece o nenarozené dítě!!! Jinak samozřejmě přeju ať vše dopadne dobře Editováno: 16. Červen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 díky všem za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Take drzim palce at vsechno dobre dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tome držím vám palce. Věřím, že to dobře dopadne. Příroda je mocná čarodějka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Také se přidávám s podporou.At to dobře dopadne držím pěsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 díky všem za podporu Soucítím s tebou, vydrž, to čekání je hrozné, zkus najít ještě jiné info k problému - volil bych FN Motol, jen konzultaci, věřím, že to dobře dopadne - osobně mám oboje ledviny od narození zvětšené a to tak že dvojitě, takže mám vlastně čtyři, trochu problémy tak do 15 let, pak už a doteď zatím o.k. za předpokladu slušného zacházení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ani já nezůstanu pozadu a přeji, ať je vše v pořádku!!! Doktoři dělají rádi planý poplach, aby pak mohli říct, že je vše v pořádku. Doufám, že to tak bude i v tomto případě. Pevné nervy a zdraví Vám všem!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Taky se pridam, preji pevne nervy a radostny konec. Verim, ze to bude v poradku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tome, to zvládnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 díky všem za podporu Soucítím s tebou, vydrž, to čekání je hrozné, zkus najít ještě jiné info k problému - volil bych FN Motol, jen konzultaci, věřím, že to dobře dopadne - osobně mám oboje ledviny od narození zvětšené a to tak že dvojitě, takže mám vlastně čtyři, trochu problémy tak do 15 let, pak už a doteď zatím o.k. za předpokladu slušného zacházení. tobě refluxuje moč? Nebo jaký je důvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ahoj Tome, drzim pesti, at vse dobre dopadne. P.S. Formular bude, ale trochu se nam podelala kalovka a technolog a laborka meli uplne jine starosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Drzim vsechny palecky at to dobre dopadne tome!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.