murder Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak jsem si náhodou všiml, že když nenastartuju, ale jen zapnu zapalování, zhasne po chvilce kontrolka mazání. Je to normální vždyť tam pořád není tlak tak by měla svítit ne? Je to 1,6 55kw r.v. 98. Díky za info případně za uklidnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak to je pro kontrolu zda vubec je diagnostika ok, ale po nastartovani nabehne znovu kontrola tlaku oleje, ale kontrolka neblikne, jen jak rikam po nastartovani funguje vse jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak to je pro kontrolu zda vubec je diagnostika ok, ale po nastartovani nabehne znovu kontrola tlaku oleje, ale kontrolka neblikne, jen jak rikam po nastartovani funguje vse jak ma OK díkes, já jsem si toho všiml až dnes, dřív jsem tomu nevěnoval pozornost a neměl jsem důvod nechávat zapnuté zapalování, dnes jsem měnil H4 tak jsem si to všiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak to je pro kontrolu zda vubec je diagnostika ok, ale po nastartovani nabehne znovu kontrola tlaku oleje, ale kontrolka neblikne, jen jak rikam po nastartovani funguje vse jak ma OK díkes, já jsem si toho všiml až dnes, dřív jsem tomu nevěnoval pozornost a neměl jsem důvod nechávat zapnuté zapalování, dnes jsem měnil H4 tak jsem si to všiml. jediné, co zůstane svítit, tak je dobíjení - ta baterka, vše musí pozhasínat, mám též 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak to je pro kontrolu zda vubec je diagnostika ok, ale po nastartovani nabehne znovu kontrola tlaku oleje, ale kontrolka neblikne, jen jak rikam po nastartovani funguje vse jak ma OK díkes, já jsem si toho všiml až dnes, dřív jsem tomu nevěnoval pozornost a neměl jsem důvod nechávat zapnuté zapalování, dnes jsem měnil H4 tak jsem si to všiml. jediné, co zůstane svítit, tak je dobíjení - ta baterka, vše musí pozhasínat, mám též 55 Jo je to tak fakt jsem si toho nikdy nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.