Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kde je fajne koupani - -plavani v CR a doporucili byste to.Ceny,odkazy,pripadne ubytovani.

byl uz nekdo na Slovensku v Tatralandiji ? www.tatralandia.sk Jake to tam je ?

Kde je fajne koupani - -plavani v CR a doporucili byste to.Ceny,odkazy,pripadne ubytovani.

Osobně mohu doporučit Babylon v Liberci, docela jsem si to tam užil. :palec2:

Co jsem slyšel o Tatralandii, tak prý taky super

Osobně mohu doporučit Babylon v Liberci, docela jsem si to tam užil. :palec2:

Co jsem slyšel o Tatralandii, tak prý taky super

mno super koupani je doma ve vane, cena pouze protecena voda :D ... ted vazne, super koupani je v aquaparku v Frantiskovych Laznich ceny celkem prijatelny. http://www.aquaforum.info/aquaforum-cenik.htm

Tatralandia je super !! memá cenu tam jezdit na půl dne, bazény s teplou termální vodou tuším cca 38st., a potom klasika s čistou vodou plavecké, brouzdaliště. Spousta klouzaček a tobogánu, tarzánie, hooodně občerstvení !! Já osobně dávám za 1 !! Asi před týdem jsem byl kousek vedle Meander park, taky dobré, menší klidnější !!

• 2 týdny později...

Krasny to je ve Lhote u Brandysa,jestli to znate..Cistounka voda jak v mori, vsude kolem les..Fakt pekny.... :palec2:

V babylonu sem byl parkrat a bylo tam lidi,jak sracek..Chce to nejlepe v tydnu a hlavne mimo prazdniny,vikendy a svatky..

dobre tema, ja sem spokojen v UL, Brná super akorad to parkovište je na šhit, ...

Krasny to je ve Lhote u Brandysa,jestli to znate..Cistounka voda jak v mori, vsude kolem les..Fakt pekny.... :palec2:

V babylonu sem byl parkrat a bylo tam lidi,jak sracek..Chce to nejlepe v tydnu a hlavne mimo prazdniny,vikendy a svatky..

tak to souhlas pane...na Lhotu jezdim celkem casto jen proti lonsku zdrazili ale je to tam pekny

Liberec jsem byl dvakrat a silene lidi...sice je to tam pekny to je pravda ale vadila me tam jedna vec a to ze tam neni bazen na zaplavani to me stvalo

• 1 rok později...

včera jsem vzal malou do Babylonu, celkem dobrý, až na šíleně přechlorovanou vodu. Zjeména v tom domečku jak je ten vodotrysk a dá se vyplavat tím otvorem ve stěně, tak tam mi malá ani nechtěla vejít, že to tam "štípe" a okamžitě začala kašlat a dusit se.

no a druhá věc, odhadem tak polovina lidí, ne-li víc byli poláci.

Upraveno od TomasB

Aquapark Františkovi Lázně......nebo Kláštěrec nad Ohří......

v tatralandii som bol pred tyzdnom dva dni po sebe mozem doporucit ale mimo vikendu ak je mozne. ale mne sa tiez pacilo vo Fridku Mistku bolo to vnutri a vihlad bol na velku priehradu a atrakce divoka reka tiekla aj vonkom. davam za 1

Koupání v Aquaforu ve Františkových Lázních je super - parkoviště blízko a zdarma,voda náramně teplá,tobogan tak akorát .Fajn je když vezmete děti ty se vyblbnou i když moc neumí plavat...doporučuji všední den dopoledne kdy je relativně volno..jinak spíš ráno nebo večer

Já jsem byl letos v srpnu ve Štúrovu na SK a super.

Aquapark Františkovi Lázně......nebo Kláštěrec nad Ohří......

"Františky" opravdu skvělé! :palec2:

Na Babylon hazet boba ... do Jablonce to je NO.1 !!!

Na dovolené jsme byli dvakrát v Jablonci, celkem pohoda, ceny rozumné. Jen těch Poláků, kdyby tam tolik nebylo. Jo a na Slovensku ještě Bešeňová a Oravice: http://www.herkules.sk/verbal/oravice/

Na Babylon hazet boba ... do Jablonce to je NO.1 !!!

v Jablonci něco je? máš odkaz?

Upraveno od TomasB

ale to je jen obyč bazén

ale to je jen obyč bazén

No Banylón to není, ale úplně obyč bazén taky ne. Jsou tam 2 tobogány, vířivky, "řeka" ... děckům se to líbí a není tam tak narváno...

okoli jiznich Cech... Kdyz by sis tady chtel udelat dovolenou, tak kolem dokola jsou paradni koupani vsude mozne.

houmik : to je moc hezka odpoved - vsude mozne ...

Nudis se doma? :smich: Trebon, Lipno, jinak se da dojet vsude krasne autem, termalni lazne hned za hranicema (30-60 minut)

31.12. jsem byl osobne v Bad Füssing (jizne od Pasova), nejvetsi evropsky termalni lazne, muzu jedine doporucit :palec2:

v Bad Fussing jsem byl a je to tam tak pro důchodce

Tak ze bych tam jezdil kazdy tyden, to asi ne ;) ale jako zajimavy vylet na cely den to bylo fajn

v Bad Fussing jsem byl a je to tam tak pro důchodce

Michal ma radeji asi Wislu :smich:

Upraveno od marcos

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.