Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Alice .. moj neni bebe . inak uz vidavam konecne viac roomov v bratilsvae ceo vypadaju ze niesu len predvadzackami od predajcov ,

dnes som videl takeho modreho krasavca ako mam ja, vcera tiez a este strieborneho ...

Vloženo (editace)
Dva dni po sebe som videl modry polar roomster zaparkovany pri Tescu v Petrzalke. Priznajte sa, ci je? :) znacku som si nevsimol...

bingo, to je ten otcov, stava tam velmi casto :specool:

pekny, nie?

Editováno: , autor: omiko
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahojte chalani! Dnes sa stretavam s o 14.00 na parkovisku pred IKEA s Mikohom. Vsetkych kto mate chut a cas prist, ste vitani. Mozme urobit take male BA stretnutie. Sorry ze az tak na poslednu chvilu, ale predsa...

Editováno: , autor: RomanKo
Vloženo
Ahojte chalani! Dnes sa stretavam s o 14.00 na parkovisku pred IKEA s Mikohom. Vsetkych kto mate chut a cas prist, ste vitani. Mozme urobit take male BA stretnutie. Sorry ze az tak na poslednu chvilu, ale predsa... Tesim sa na Vas. Moj kontakt: 0949169755

no ty si maska .. skor si nemohol dat vediet ?

Vloženo

-_- super!

skoda, ze som tu nebol - bol som vtedy akurat prevetrat roomika v Croatii :)

inak maximalna spokojnost - komplet nalozeny room + 4 osoby... Reku zatazime maximalne prave roomika. isli sme totiz 3 auta (ostatne Fabky 1,2) ale sem sme dali vsetok najtazsi naklad :) a to v ostatnych autach sedeli len po dve osoby...

1,9 TDI isiel akoby som tam sedel sam. a to vsetko sviznym tempom a spotrebou 5,8 l/100km :p

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ja som tak na dve casti. Ja osobne som z DK, ale moja priatelka s ktorou vlastime Roomster byva v Ba :)

A dalej?... aky model mas, farba, vybava, motor, najazdene km, spokojnost, probloemy...si nejaky tajnostkar. :)

Vloženo
Ja som tak na dve casti. Ja osobne som z DK, ale moja priatelka s ktorou vlastime Roomster byva v Ba :)

A dalej?... aky model mas, farba, vybava, motor, najazdene km, spokojnost, probloemy...si nejaky tajnostkar. :)

Mam Style 1.4 16V vybava:

- lapače nečistôt vpredu aj vzadu

- dalšie 4 repro. vzadu

- strešny nosič

- odklad. schranky pod pred sedadlami

- autoradio DANCE s CD + MP3

- rohože gumove 4 ks

- rohož gumova do kufra

- mech. zabesp. CONSTRUCT

- folie tmave

- ochrann. lišta zad. narazniku

cervena Corrida

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...