Špacír Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Špacír Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. to je skoda kupovat novy,znamy ma firmu a specializuje se na opravy veskerych plastu a tohle je malickost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- myslí asi novej nárazník+lak=7000,- i tak je to ale dost, obojí se dá pořídit levnějc(případně koupit nár už v určitý barvě cca2000,-) -nemá smysl tohle sjednávat ve škodofce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Špacír Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- myslí asi novej nárazník+lak=7000,- i tak je to ale dost, obojí se dá pořídit levnějc(případně koupit nár už v určitý barvě cca2000,-) -nemá smysl tohle sjednávat ve škodofce.. ČAU chlapi. Díky za informace.Zejtra padne rozhodnutí.Kámoš přiveze málo jetej prej dost dobrej a v barvě za 1600. Na opravu jsem se ptal taky i s lakem 4000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.