Špacír Vloženo 18. Červen 2007 Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Citovat
Pepa007 Vloženo 18. Červen 2007 Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Citovat
Špacír Vloženo 18. Červen 2007 Autor Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Citovat
s-talker Vloženo 18. Červen 2007 Vloženo 18. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. to je skoda kupovat novy,znamy ma firmu a specializuje se na opravy veskerych plastu a tohle je malickost Citovat
Pepa007 Vloženo 19. Červen 2007 Vloženo 19. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- Citovat
kláca Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- myslí asi novej nárazník+lak=7000,- i tak je to ale dost, obojí se dá pořídit levnějc(případně koupit nár už v určitý barvě cca2000,-) -nemá smysl tohle sjednávat ve škodofce.. Citovat
Špacír Vloženo 20. Červen 2007 Autor Vloženo 20. Červen 2007 Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej . Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- myslí asi novej nárazník+lak=7000,- i tak je to ale dost, obojí se dá pořídit levnějc(případně koupit nár už v určitý barvě cca2000,-) -nemá smysl tohle sjednávat ve škodofce.. ČAU chlapi. Díky za informace.Zejtra padne rozhodnutí.Kámoš přiveze málo jetej prej dost dobrej a v barvě za 1600. Na opravu jsem se ptal taky i s lakem 4000. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.