triscene Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 caute chalani...mam myslim dostatocne porobenu fabku..foto mozno v blizkej dobe a chcem dat dole hagusy nech to nevyzera ako prepravnik viem ze treba dat dole strop a tak to dat dole...kedze som to este neskusal..viete mi povedat ze ake sroby drzia hagusy a pripadne aj velkost kluca pripadne sroby? chcem tam totiz dat nejaku gumu s hlavickou potom aby to nepretekalo a nemal flaky na strope ked bude prsat a tie listy na strechu neviete cca kolko stoja? diky..profor..zisti mi cenu..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 caute chalani...mam myslim dostatocne porobenu fabku..foto mozno v blizkej dobe a chcem dat dole hagusy nech to nevyzera ako prepravnik viem ze treba dat dole strop a tak to dat dole...kedze som to este neskusal..viete mi povedat ze ake sroby drzia hagusy a pripadne aj velkost kluca pripadne sroby? chcem tam totiz dat nejaku gumu s hlavickou potom aby to nepretekalo a nemal flaky na strope ked bude prsat a tie listy na strechu neviete cca kolko stoja? diky..profor..zisti mi cenu..diky tyjo ja bych je nesundával, když sem fábku kupoval, tak jsem je nechtěl, po určitý době sem je naopak zase chtěl a to už to zase stálo balík prostě bejt tebou nechám je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 caute chalani...mam myslim dostatocne porobenu fabku..foto mozno v blizkej dobe a chcem dat dole hagusy nech to nevyzera ako prepravnik viem ze treba dat dole strop a tak to dat dole...kedze som to este neskusal..viete mi povedat ze ake sroby drzia hagusy a pripadne aj velkost kluca pripadne sroby? chcem tam totiz dat nejaku gumu s hlavickou potom aby to nepretekalo a nemal flaky na strope ked bude prsat a tie listy na strechu neviete cca kolko stoja? diky..profor..zisti mi cenu..diky tyjo ja bych je nesundával, když sem fábku kupoval, tak jsem je nechtěl, po určitý době sem je naopak zase chtěl a to už to zase stálo balík prostě bejt tebou nechám je tam vsak ja ich dam dole a nepredam keby nahodou...ale za 6 rokov nenasli vyuzitie a ani ich nenajdu..myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Sundat výplň stropu (všechny gumy kolem dveří a madla, sluneční clony, horní plasty), pak matičky na 10" klíček a hagusy jsou dole. Budeš muset vyměnit ty střešní lišty,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Sundat výplň stropu (všechny gumy kolem dveří a madla, sluneční clony, horní plasty), pak matičky na 10" klíček a hagusy jsou dole. Budeš muset vyměnit ty střešní lišty,... jj..uz len zistit ze kolko stoja..za kolko ficia v Cechach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auditor Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Sundat výplň stropu (všechny gumy kolem dveří a madla, sluneční clony, horní plasty), pak matičky na 10" klíček a hagusy jsou dole. Budeš muset vyměnit ty střešní lišty,... jj..uz len zistit ze kolko stoja..za kolko ficia v Cechach ? no, ja mam fabii combi bez nich. Chci si je dodelat... Od Neumanna stojej cca 3900, montaz cca 800 Kc. Toz tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Triscene: jedna strana stoji 1035SK.....tak sa rozhodni či si hagusy nenecháš....hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 23. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Triscene: jedna strana stoji 1035SK.....tak sa rozhodni či si hagusy nenecháš....hehe no to nie je moc ked ide o otazku dizajnu ))) len mi zisti ze ako to ucpeme tie diery a mozeme ist to dat dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Mám ty lišty z kombíka doma navíc, zbyly mi ze střechy když jsem jí na autě měnil. A jedu na Slovensko na dovolenou cca 2.7. takže bych ti je mohl přivézt abys je nemusel kupovat...pokud máš zájem, napiš mi sz a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 triscene: Se ti divim. Ja mam combi, nechal jsem si dat hagusy pri vyrobe, ikdyz bylo uz tehdy jasny, ze je nikdy nevyuziju. Mam je fakt jen jako designovej prvek, podle me ke kombiku patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Triscene: jedna strana stoji 1035SK.....tak sa rozhodni či si hagusy nenecháš....hehe no to nie je moc ked ide o otazku dizajnu ))) len mi zisti ze ako to ucpeme tie diery a mozeme ist to dat dole napisal som ti sz a maverick: nj..aj mne sa pacili ale myslim ze po tom ako som znizil auto a dam dole hagusy tak bude opticky vyzerat este nizsie a aspon pri umyvani budem mat o kusok menej roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. a co napriklad dat z tohto dole tie hagusy.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. a co napriklad dat z tohto dole tie hagusy.. no co nikto nic? dat dole vsak? a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. a co napriklad dat z tohto dole tie hagusy.. Sorry, ale já bych spíš dal dolů tu věc na 5. dveřích (to křídlo nebo co to je) a vyměnil bych zadní světla za sériové a pak z toho bude pěkné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. a co napriklad dat z tohto dole tie hagusy.. Sorry, ale já bych spíš dal dolů tu věc na 5. dveřích (to křídlo nebo co to je) a vyměnil bych zadní světla za sériové a pak z toho bude pěkné auto to kridlo tam ostava netreba sa opicit po ostatnych a kupovat kusy ktore ma kazdy a paci sa nielen mne a seriove som dal prec lebo vyzeraju hnusne..cierna cira optika je pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. a co napriklad dat z tohto dole tie hagusy.. Sorry, ale já bych spíš dal dolů tu věc na 5. dveřích (to křídlo nebo co to je) a vyměnil bych zadní světla za sériové a pak z toho bude pěkné auto to kridlo tam ostava netreba sa opicit po ostatnych a kupovat kusy ktore ma kazdy a paci sa nielen mne a seriove som dal prec lebo vyzeraju hnusne..cierna cira optika je pekna A ked das dole tie hagusy tak ja ich od teba kupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Jedinej kombík, kterej se mi líbil bez hagusů byl Klácův (a možná ještě Amoghův), tam jsem si je tak nějak neuměl představit. Jinak pokaždý když vidím kombíka bez hagusů, tak mi tam chybí. a co napriklad dat z tohto dole tie hagusy.. pekne, decentne, len kridlo a zadne lampy sa mi nepacia, ale to je vec vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Trochu to tu obnovím Triscene dal si dole hagusy a ak áno, ako si zaplátal diery v streche? A ešte otázka. Lišty s kombíka čo nemá hagusy idú dole bez poškodenia? Dajú sa znovu použiť? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 vyskusam na tatkovom ci pojde ta lista dole. potom mam zaujem o tie hagusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 vyskusam na tatkovom ci pojde ta lista dole. potom mam zaujem o tie hagusy Viem, veď preto sa pýtam, ale zatiaľ to je len v teoretickej rovine. Ak by to bola veľká tak sa na to vykašlem. Uvidíme čo sa mi podarí zistiť. Kuknem ešte doma do DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Trochu to tu obnovím Triscene dal si dole hagusy a ak áno, ako si zaplátal diery v streche? A ešte otázka. Lišty s kombíka čo nemá hagusy idú dole bez poškodenia? Dajú sa znovu použiť? Díky este ich stale mam a daju sa bez poskodenia dat dole..to urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Že sa dajú dať dole, to mi je jasné. Len ak po hagusoch ostanú v streche diery, ako ich zaplátať? Ako to má kombík bez hagusov vyriešené? Lebo mám pocit že každý kombík tam má diery od výroby ako predprípravu na hagusy. Vie niekto ako to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Áno, ak sa dajú dole hagusy, zostanú tam diery. Jediná možnosť je teda vymeniť aj strešné lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Áno, ak sa dajú dole hagusy, zostanú tam diery. Jediná možnosť je teda vymeniť aj strešné lišty. OK, to by šlo. Origo lišty bez hagusov spoľahlivo zapchajú diery po hagusoch? Nebude tiecť do auta? Sorry za možno blbé otázky ale nechcem ich dať dolu a potom jazdiť v aute s dáždnikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.