MELLO Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Jak to máte majitelé FRS se spotřebou oleje? Já mám momentálně najeto 127tis a mezi výměnama dolévám tak cca. 2-3 deci. Z maxima mi to klesne na minimum asi za 10-11tis km a teoreticky bych i dojezdil, ale nechci trápit motor tak doleju do maxima a potom ještě malinko ubyde. Z toho mi vychází, že motor si vezme tak cca. 0,5-0,6 l na 15tis. Kámoš automechanik mi říká, že to je naporosto "zlatý", mám motor perfektně zajetý, nehoním ho, proto mě udivuje, že jsou i tací, kterým se hladina během 15 tis. km ani nehce, což se mi nechce vůbec věřít, protože přece jen turbo je ztrátové mazání a něco si vezme.. Dík za vaše reference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 já mám zhruba 100 tis a spotřeba oleje je jak u tebe. ZHruba do těch 10 11 tis to neveme nic a pak už ten olej je asi nic moc a do tech 15 to spapá toho O,5 l. A nedá se řict že bych to šetřil. Rád tomu vrznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Taky tak, do těch 0,3 - 0,4L na 15tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Já myslel, že olej žere jenom 16V 74 kw. Koukam, že FRS žere olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Motor s turbem si vždycky něco veme ale ta spotřeba je parádní. Firemní 2.2 CDíčka od Mercedesu berou tak 5litrů na 30 000km interval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Co by to bolo za karu, ktora by "nezrala" olej, Vsak Kdyz se maze tak se jede :D A na sucho nejde nic lahko. MUEHEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Motor s turbem si vždycky něco veme ale ta spotřeba je parádní.Firemní 2.2 CDíčka od Mercedesu berou tak 5litrů na 30 000km interval... No tak zrovna 220CDI v W203 r.v. 2001 jsem používal cca 4 roky a 150tis km a ani kapka...a to sme mu rozhodně dávali kotel kdy tahal vlek s autem nad váhovej limit, slečna hned plnej knedl bez zahřátí (dýzl je něco jinýho než benál miláčku??? ) apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Já myslel, že olej žere jenom 16V 74 kw. Koukam, že FRS žere olej? Ono moc dýzlových motorů s turbem, co nežerou (i když tady bych o slově žrát vzhledem k tomu množství polemizoval...) olej, není... Zajímací článek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.