Publikováno Červen 24, 200718 r Ahoj.Zvažuji koupi O2 a tak surfuji po stránkách prodejců.docela velký výběr byl na stránkách auto jarov.zajímalo by mě jestli nemáte někdo zkušenosti s nákupem nového nebo předváděcího a nebo bazarového vozu u tohoto prodejce.Dik
Červen 24, 200718 r Co ti mam rict .... Smejdi ale na prodej je to jedno. Maji moc aut zadna ucta nic je nezajima. Ale prodej jako vsude jinde. Usmevy sliby atd atd...
Červen 24, 200718 r Autor Díky.Takže klasika když ptáčka lapají ....... .Ještě by mě zajímalo jestli třeba ty málo jetá auta co nabízejí nejsou třeba nějaký bouračky a nevydávají je za nebouraný a nebo jiné nekalosti a čachry.
Červen 24, 200718 r Mozny je vsechno. Ale az takovyhle cachry bych nevidel. Opis si VIN a dotazej se MB co kdy a jak. Myslim kdyz jim to vysvetlis nemel by byt problem. Nekupujes preci 10dkg sunky. Ikdyz ja mam OKI 2 a sunka to tedy je. Ale tim sem nezanevrel. Proste smula. Dam ji jeste sanci po faceliftu. Jen mi chybi dobrej servis. O tom to cely je. Auto se muze posrat kdykoliv je to spotrebni zbozi. Ale servis by mel autak zase dat dokupy. Ale to je bolest asi dnesni doby. Hodne zdaru a nenech se opit.
Červen 25, 200718 r Autor Máš pravdu servis to je problém.Pokud jim diagnostika nenapíše co je to za závadu tak řeknou je to normální jo tohle ty auta dělaj.Člověk musí být neodbytný a nenechat si něco nabulíkovat.Pokaždé když jedu do servisu s nějakým problémem tak kouknu do fora abych byl trochu v obraze a nenechal se něčím uchlácholit.
Červen 25, 200718 r Já už kupoval několik nových aut ( škoda ) a ted už rovnou chodim do NHCar,ph6-Strahov. Na moji poslední OII jsem dostal okamžitě slevu 80.000kč+zadarmo construkt a koberce a objednal jsem si jí podle svého a za měsíc a půl stála doma. Nevím jak teda ted,ale když jsem naposled pátral po cenách+nějakých zvýhodněních tak AutoJarov byl nejdražší. Je to nějakej ten měsíc jsem dopučil NHCar kamarádovi co si chtěl objednat Superba,tak nejdřív taky zkusil objet ostat.dealery a nakonec v tom NHCaru zkončil,dostal tam na něj slevu 120.000kč+zdarma navigaci TomTom,construkt a koberce. Zkus se pozeptat na jejich stránkách www.nhcar.cz,tam v menu klikni na Poptávka nového vozu,vyplň jméno,email a co chceš přesně za auto a nejpozdějc do 1 dne ti odpovědi za kolik by to u nich bylo + všechny jejich slevy,nebo tam cinkni,já tam vždy jednal s p.Šlechtou-vedoucí prodeje,velmi ochotný chlapík,vždy jsme začínali se slevou 50.000kč a po chvilce povídání jsme byli na min.70.000kč. Servis maj teda katastrofální,za to prodej nových aut,ceny+ochota,jednání a přístup jsem lepší nezažil.
Červen 27, 200718 r Já se zajímal o ojetinu a musím říct,byl jsem mile překvapen.řekl jsem do telefonu pikolíkovi,že jsem od Prahy 350km,ale přijel bych,ale chtěl bych o auto vedět co nejvíc,než se tam rozjedu a nemazal mi med kolem huby.Řekl vše na rovinu,poslal foto tzv."horších míst". Pak jsem se tam zajímal cca s ročním odstupem o další ojetinu a ten pikolík už tak vstřícný nebyl.Záleží na člověku
Srpen 25, 200718 r Zdravím , já již kupuji páté auto na Jarově a mohu říct že mě vždy vyhověly . Čtyřikrát jsem koupil úplně nové a jedenkrát referenční vůz Škody Auto. A mohu říct že jsem 100% spokojen . V servisu jsem také na 100% spokojen , každou mou reklamovanou závadu vždy opravily . Př. 4 x jsem měnil boční posuvné okno na Multivanu protože zatékalo ,ale musí je člověk pořád obtěžovat a pak jde všeschno .
Září 27, 200717 r Ahoj, kupovat tam nové auto není asi tak výhodné,ale jejich krytý bazar v nejvyšším podlaží je pěkný a občas jsou tam k vidění opravdu pěkné vozy.Na požádání vůz celkem ochotně zvednou na zvedáku a zase tak nepříjemní nejsou.Mají i své webové stránky,kde si lze bazarová auta prohlédnout.Dost často tam nabízí odprodej referenčních vozů, které mají naběháno do cca 35 000 km.Je však pravda,že s těmito vozy se nikdo nemazlí a jejich počáteční život mohl být dost krušný.Na druhé straně jen opravdu vyjímečný talent dokáže vážně znehodnotit OII s tak málo naběhanými kilometry.Některé ty referenčky jsou opravdu za dobrou cenu, hlavně benzín.2.0TDI jsou samozřejmě dražší.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.