Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Vloženo

ke Garnymu jezdím od chvíle co jsem se s ním seznámil zde na foru .... jeho rukama prošla i má předchozí Octávie, segry Felda a Fábka a nikdy jsme s ním neměli žádný problém...jemu věřím spíš než nějakým autorizákům z toho důvodu, že u něj mám jistotu, že o auto nepřijdu.

Vloženo

Tak zas ja :D ... pořidil jsem si Oll Tour , potřeboval bych dodělat parkovaky, copak k tomu všehno potřebuju ? ;)

senzory, držáky ,kabeláž senzory jednotka-jednotka napájení a samotná jednotka....

Vloženo

Ahoj Garny, chtěl bych se poptat, co by tak stál menší repas náprav na O2 1,9tdi. Rozpadají se mi gumové dorazy na tlumičích - beru to jako znak zkontrolovat to komplet. Při vytočených kolech doprava a akceleraci se ozývá asi čep ramene + by to chtělo vyměnit všechny lůžka + stabilizátory. Můžeš prosím napsat, jak je ze zkušenosti náročná časově a finančně taková akcička. Díky

Vloženo (editace)

jde o přední nápravu a nebo i zadní ... ono by to chtěla asi vidět ...

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek, nebo si snad myslíš, že zipoman nepochopí, že odpovídáš přímo jemu?
Vloženo

Tak tak, jde o přední, monster truck co umí zatáčet zadníma z toho ještě nemám :kol-28: . Návštěvu plánuju určitě, jen mam co víkend cestu a tak se chci zeptat, kolik času to zbaští.

Vloženo (editace)

Zdravím,

na internetu jsem si koupil ten plechový kryt pod motor a potřeboval bych ho tam přidělat (včetně zanýtování těch uchycovacích matic, které samozřejmě nemám) akorát nevím, jak je to s bočními plastovými kryty. Jestli se musí koupit nové, jako jsou na 4x4 nebo postačí ty obyčejné? Jinak, jedná se o Octavii 1. Kolik by tak to přidělání stálo? Chtěl bych to mít na zimu hotové.

Díky Kryštof :kol-142:

Editováno: , autor: Tetrosy
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Přihodím svoji zkusenost. Po několika návštěvách rutinního charakteru (Škoda Octavia II 2007) jsem měl problémy se zaseklou řídící jednotkou ABS. Během výměny se vyskytl další problém s delším chodem brzdového pedálu, který zabíral až ve spodní třetině. Auto zůstalo v servisu a i když vypadalo jednu chvíli s nalezením původce problému beznadějně, tak Garny nad prolémem nemávl rukou a nenechal mě odjet, ale "zakousl se do toho", nakonec problém (brzdový třmen) nalezl a velmi rychle opravil.

Pro mě po třech návštěvách kvalitní služby od profesionála který vyjde vstříc s termínem oprav. DOPORUČUJI

• o 2 roky později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

mohu potvrdit, že funguje :-)

Ahoj .. jo jo jasně ,všechno stále funguje jak má ...  Tak zrovna v pondělí my přijede Amogův new car ... tak jsem sám zvědav co přijede... :-)))

• o 8 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 7 let později...
Vloženo
V 24. 6. 2007 na 23:22, garny napsal:

Zdravím vše co tu chodíte... asi všichni víte.. ,že se zde starám o clubové vozy.. volitelně.. a tak jsem chtěl vás vše.. seznámit co se v servisu děje a neděje... Protože IT stránky jsou pořád v řešení.. tak vás tu nějakýma fotkama seznámím co a jak...

Děkuji všem za přízen...

Potřebuji na vás tel.kontakt děkuji 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...