Palo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Výmněna hlavy v naftovém čerpadle na mém voze.... origo velikost 10 za 12 .. tato větší hlava dává více nafty a vytváří větší tlak pro vrtřiky RACE 520 které jsou na autě také namontované ... bohužel foto střiků a její výmněny kterou jsem dělal jsem na dobro přišel.. (karta SD k.o.)Jinak tuto práci .. výmněna hlavy .. jsem si nechal dělat od jednoho odborníka.. ono totiš čerpadlo je hodně složitá záležitost a kdo to nikdo nedělal tak už to nedá dohromady.. člověk se pořád učí ... po dlouhé době kdy na mém autě někdo něco dělal mi mo mně samotném .. No sice jsem si mákl, ale jak vydíte a slyšíte pán majitel je spokojen, auto jezdí, prostě jsem se trošku ušpinil a je to lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 jo jo přesně... trochu ušpinil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Jedno okénko alias pan jirbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak se ke mně dostala jedna dost hrozná octa RS .. a v ještě horším rabouraném stavu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 další ... docela rána .. auto skoro zničené ... rána na motor cca 50 - 60 km\hod.... motor taky trochu K.O. turbo atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Fuuuha, na to sa zle pozera! Chudence auta. Aspon ludia ze to prezili, zona prezitia je Ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 no fuj, koukám, že to bylo už před tím nějak po bouračce blbě opravené, hlavně nemá xeny, ač tam z výroby byly, to samé ostřiky světel a jestli dobře vidím, tak je tam chladičovka z předfaceliftu. Ale celkově to je dobře bouchlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 no fuj, koukám, že to bylo už před tím nějak po bouračce blbě opravené, hlavně nemá xeny, ač tam z výroby byly, to samé ostřiky světel a jestli dobře vidím, tak je tam chladičovka z předfaceliftu.Ale celkově to je dobře bouchlé Podle poslední věty soudím, že jsi řídil ty nebo nééé???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Na první Octavie RS se od začátku ostřiky a xena nedávali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 jj, to máš pravdu, jenže na poslední fotce od garnyho je vidět původní konektor xenonu. si počkáme, co gárny řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 jj, to máš pravdu, jenže na poslední fotce od garnyho je vidět původní konektor xenonu.si počkáme, co gárny řekne Jo jo přesně jak píše rolbař ... xenony origo atd .. ale jak jsem říkal prostě hrůza... blatník a kapotu nestačil ani nalakovat .. auto už borané bylo .. no a kdyby jste viděly ty přepojované konektory tak to bych blil ... to jestě vyfotím ... hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Koukám Garny i ten vzorek hlavně na zadku též husťárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ale největší husťárna je ten řemen mezi altíkem, klimou a servem kdo pozná, co je blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Zřejmě naznačuješ že má jít vnitřkem, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ale největší husťárna je ten řemen mezi altíkem, klimou a servem kdo pozná, co je blbě? No tak hlavně tam má být drážkový řemen s obou stran .. taky jsen na to koukal a říkám co je tady divně .. To je prostě tak když někdo dává auto dohromady s toho co dům dá ... a navíc tomu nerozumí ala horká jehla... na tom autě je těch špeků víc .. asi to nafotím a udělám s toho telenovelu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak jsem si tu dnes početl a musím řici, že moje autí bude NUTNĚ potřebovat tvou pomoc!!!!!! Napiš mi PLS tvojí adresu a nějakou provozní dobu a rád bych se zastavil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak jsem si tu dnes početl a musím řici, že moje autí bude NUTNĚ potřebovat tvou pomoc!!!!!! Napiš mi PLS tvojí adresu a nějakou provozní dobu a rád bych se zastavil...... poslal jsem ti SZ zatím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Po dlouhé době octa 2 na servis... Až zo slovenska... příprava na dovolenku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Musel jsem vyrobit nějaké nutné upravy na mém novém saní na běloušovy ,nutné náběhy na hadice a hržák na čidlo atd.... nejhorší je vše zase rozebrat atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tu zbouranou RS jsem viděl navlastní oči, když se k Petovi dovezl fakt šílený auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tu zbouranou RS jsem viděl navlastní oči, když se k Petovi dovezl fakt šílený auto Jo jo šílené auto ... to je to pravé .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 garny: máš SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 garny: máš SZ... už jsem psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak opět po nějaké době mercedes viano ... na servis... tentokrát ještě stahovačka K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 pan žralok s fabia clubu .... na spojčičku ... htp 1.2 docela mně překvapila velikost převodovky.. tak jsem si ríkal ,malej motor malá převodovka .. a ono je vše jinak ... no lamela trochu hodně k.o. No pan majitel říkal ,že auto mněla půjčený manželka .. a trochu se jí nepovedlo cování .. no hold se stane .. jen spojka shade.... Jo hold se někdy nepovede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.