garny Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jirka 3 a jeho foobie RS... výmněna klik ,zadní silembloky .. náhrada za Seat cupra.. zadní brzdy,a dorazy na tlumiče.. a kontrola servo kapaliny... to je mazec... přístup že..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jedna octa na servis... spoustu věci co mně překvapilo... baterie extrém ... centrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jim TDI .. oprava čidla... nové měřáky HP raid ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Timto chci velmi podekovat garnymu, ze se postaral dnes o meho milacka a i me. Puvodne jsem mel jen prijet na montaz radia potom co mi vybrali z kufru changer, prijdu k autu a...nenastartuju. Garny dorazil promtne s novou baterii a odjeli sme k nemu. Za hodku a pul bylo hotovo auticko ma novou baterku i nove (neSkoda radijko). Maxidot ted je nahore nejak smutny, asi nas ceka D-Dot a na jare v ramci omlazeni cepy Jeste jednou diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 pan palo.... v servise.... nový pomocník.... v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mas fotky mojeho slavnyho rizeni? :-) jinak i ode me jde garnymu velkej dik za vanocni konzultaci ve svizelne situaci a rychlou opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to Garny: Ty když děláš rozvody, tak nesrážíš kolo vačky z kužele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Timto chci velmi podekovat garnymu, ze se postaral dnes o meho milacka a i me. Puvodne jsem mel jen prijet na montaz radia potom co mi vybrali z kufru changer, prijdu k autu a...nenastartuju. Garny dorazil promtne s novou baterii a odjeli sme k nemu. Za hodku a pul bylo hotovo auticko ma novou baterku i nove (neSkoda radijko). Maxidot ted je nahore nejak smutny, asi nas ceka D-Dot a na jare v ramci omlazeni cepy Jeste jednou diky! Díky .. nemáš zač .. jen to ježdění že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mas fotky mojeho slavnyho rizeni? :-)jinak i ode me jde garnymu velkej dik za vanocni konzultaci ve svizelne situaci a rychlou opravu Ahoj .. neboj nějaké fotky mám ... jen jak se ktomu dostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to Garny: Ty když děláš rozvody, tak nesrážíš kolo vačky z kužele? Jak kdy ... proč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Garny má též můj dík, za trpělivost se mnou a mími výmysli, díky za kontrolu auta, asi ty špatný starty, byli jen u mě v hlavě Díky Martin P.S. příští týden snad budu mít ty xenonové lampy, takže kdyby jsis našel chvilku zastavil bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jirka3 to má nějaký špinavý.Měl by si to umejt dobytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Garny má též můj dík, za trpělivost se mnou a mími výmysli, díky za kontrolu auta, asi ty špatný starty, byli jen u mě v hlavě Díky Martin P.S. příští týden snad budu mít ty xenonové lampy, takže kdyby jsis našel chvilku zastavil bych se. jo v pohodě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jirka3 to má nějaký špinavý.Měl by si to umejt dobytek Jo počasí je neúprostné .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 pěknej pomocník jsem zvědavej až ho obhlídnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 pan palo.... v servise.... nový pomocník.... v akci Já i Líza pěkně hezky děkujeme pane doktór :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já i Líza pěkně hezky děkujeme pane doktór :worthy Pan doktooor taky děkuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 to Garny: Ty když děláš rozvody, tak nesrážíš kolo vačky z kužele? Taky jsme si rikal..Pripravky na vacku atd asi nic no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Hmm.. A co ten vylámaný plast, to bylo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Petre & co, dotazek, posledni dobou se mi zda, ze mi to nejak zere (benzinova stokonka), a to vyrazne. I v zime to nemivalo nejaky horentni spotreby, na benzin, ale ted se nedostanu pod 10l. Auto se ale chova uplne normalne, neni hlucny, otacky nekolisaji, startuje na drc, jede bezva, necoudi, jen proste zere jako blazen. Kdyz byla spatna lambda, zlobila vaha, vsechno bylo poznat na jizde. Ted je vsechno v cajku. Jen to zere 10,5l pri jezdeni po Praze po vikendu. Zimou to nebude, driv to nedelalo. Olej plna syntetika. Leju do toho N98, rikal jsem si, bude to benzinem, taxem to vyjel skoro do prazdna a nalil V-Power zadna zmena, jen trochu uklidneni chodi, ale to je u VP normalni. Cim by to mohlo byt? Asi nejlepsi na VAG coz? Jinak ma to 220kkm skoro, tak jestli uz proste neni cas, ale na druhou stranu, jezdi to stale perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To krysa: těžká noha, těžká noha chlapče to bude. To že to má 220T km, tak to je pohoda, proč by se muselo auto měnit po těchto kilometrech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 No jo cece, jenze nohu mam porad stejnou 10l mi to bralo jen kdyz jsme jezdivali rallye u Marjanek Menit se nemusi, ale ctyrvalcovej benzin precejen uz asi nejakou udrzbu vyhledove potrebovat bude. I kdyz na druhou stranu, proc do toho sahat, kdyz to olej nezere, nic z toho netece, nehuli to.... Ma to slusnou peci, tak mozna to nebude treba jeste dlouho Ted jsem snad rok nemel ani nejmensi zavadu, slouzi dobre. Teda krome dalsi stahovacky, ale to beru u octy jako beznou udrzbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Taky jsme si rikal..Pripravky na vacku atd asi nic no.. tak chlavně ,že jsi si to říkal.... jinak přípravky na vačku mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Hmm.. A co ten vylámaný plast, to bylo?? jo jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 No jo cece, jenze nohu mam porad stejnou 10l mi to bralo jen kdyz jsme jezdivali rallye u MarjanekMenit se nemusi, ale ctyrvalcovej benzin precejen uz asi nejakou udrzbu vyhledove potrebovat bude. I kdyz na druhou stranu, proc do toho sahat, kdyz to olej nezere, nic z toho netece, nehuli to.... Ma to slusnou peci, tak mozna to nebude treba jeste dlouho Ted jsem snad rok nemel ani nejmensi zavadu, slouzi dobre. Teda krome dalsi stahovacky, ale to beru u octy jako beznou udrzbu Ahoj.. no hele už jsem se taky setkal ,že zadní destičky byly přidřené a stále přibrždovalo.... a spotřeba o litr a půl na 100 km ..a to bylo na TDI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.